Aynı anda 2 internet kullanmak mümkün mü?

ben patrix

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2020
Mesajlar
1.425
Makaleler
1
Çözümler
7
Selamlar. Ben şu anda Türk Telekom kullanıyorum ve 1 ay sonra taahhüt sonlanacak. Şimdi bizim buraya VDSL altyapı geldi bende yüksek hız almak istiyorum lakin Türk Telekom da fiyatlar fazla pahalı. Bu yüzden ben gidip TurkNet'e abone olup 2 interneti ayna anda kullanabilir miyim? Yani daha doğrusu sadece TurkNet kullanabilir miyim? Türk Telekom kullanmak istemiyorum hep taahhüt var.
 
IP adresleri cakisacagindan mütevellit yapamazsiniz. Ayri sistemlerde yapabilirsiniz ancak.
Ciddi cihazlarla köprüleme islemi olur belki, ama pek sanmiyorum yani.
 
Neden 2 farklı kullanıyoesun onu anlamadım?

Taahhüt bitiyorsa başvur TurkNet'e ardından aradıklarında sor iptal ediyorlar mı diğer interneti etmiyoruz derlerse türtktelekomu arayıp iptal ettir.
 
Evet mümkün fakat tek bir hat üzerinden olması mümkün değil. İki farklı sağlayıcı farklı iki farklı hat çekmesi lazım bunun için. Taahhüt bitince Türk Telekom'u iptal ettirip TurkNet'e başvurun veya direkt olarak TurkNet'e başvuru yapın onlar halleder.
 
Aynı anda iki interneti kullanmak dediğiniz iki farklı modem ile iki internet ağı olması ise, evet kullanabiliyorsunuz. 6 ay o şekilde evimde iki farklı modem ile iki farklı ağ kullandım. Herhangi bir problem yaratmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı