Tamam hocam sen haklısın ben bir şey demiyorum. İki program, iki kayıt defteriyle oynama yapılarak kapatılan güvenlik yazılımı mükemmel koruma sağlıyor
O kadar yanlış bilgilendirme almışsın ilk sayfada halen pişkinliğe devam ediyorsun ya. Üç yazılımdan sadece biri antivirüs diyorum. Git araştır, ne neymiş öğren sonra ahkam kes. Daha antivirüs, firewall, anti-malware farkını bilmeyenlere laf anlatıyorum suç bende.
Windows Defender %50 olasılıkla virüsü tespit etmez. %30 olasılıkla virüsü silemez. %5 olasılıkla false-positive yapar. Virüsü silmek için %15 şansınız var.
@A Human Güzel paylaşım olmuş, açılan konulara artık atarım bunları. Bence Windows Defender eskiden kötüydü, kabul ama şu an kötü olduğunu sanmıyorum. O kadar korsan oyun indirmeme rağmen senelerdir hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
Doğru konfigüre edildiğinde üçü beraber çalışabilir. Gereği bence de yok ama o artık kullanıcıya kalmış bir şey. Bunun haricinde, yanlış bilenleri çocuk gibi azarlayarak insanları forumdan soğutuyorsunuz.