Aynı anda 3 tane güvenlik yazılımı kullanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk önce Kaspersky indirip, daha sonra Malwarebytes'ı indirdikten sonra Malwarebytes'ın korumasını ve Malwarebytes ayarlarından Windows ile birlikte başlatmayı kapatırsanız Malwarebytes ile Kaspersky'ı aynı anda kullanabilirsiniz (benim önerim Malwarebytes'ta Windows ile birlikte başlatmayı kapatmanız ve Malwarebytes'ı sadece tarama amaçlı kullanmanız). Onun dışında Comodo firewall hakkında bir bilgim yok.

Galiba okumanız yok arkadaşlar.

Bunlardan sadece biri antivirüs. Bi' okuyun cevap yazmadan önce.
😀 Bence sitemini yetkililere yap. Konu başlığında direkt o anlam çıkıyor. Gerçi konu içeriğide öyle de neyse. Ayrıca arkadaş hepsine antivirüs yazmış sence ne anlamalıyız?

😀 Bence sitemini yetkililere yap. Konu başlığında direkt o anlam çıkıyor. Gerçi konu içeriğide öyle de neyse. Ayrıca arkadaş hepsine antivirüs yazmış sence ne anlamalıyız?
Bahsedilen programların ne olduğunu bilmelisin önce. Arkadaş yanlış yazabilir, öneri yapan olarak sen doğrusunu söylemelisin. Yoksa bir tane yanlış on tane yanlış oluyor konuda. Eğer bunları yapmıyorsan da konuya mesaj yazmamalısın.

Yetkililere sitemini hep yapıyorum zaten bu arada :) Kendileri de bunu sık sık görüyorlar.

Bilgisayarı yavaşlatır. Bir tane yeterli.

Bahsedilen programların ne olduğunu bilmelisin önce. Arkadaş yanlış yazabilir, öneri yapan olarak sen doğrusunu söylemelisin. Yoksa bir tane yanlış on tane yanlış oluyor konuda. Eğer bunları yapmıyorsan da konuya mesaj yazmamalısın.

Yetkililere sitemini hep yapıyorum zaten bu arada :) Kendileri de bunu sık sık görüyorlar.
Bence sen mesaj yazmamalısın. Sen bu forumun doğrucusu musun? 😀

Ayrıca gereksiz her yazılım belleği yok yere işgal eder. Konu boyunca verilen tavsiyeler doğru ve mantıklıydı. Size kalsa adam gereksiz yere programları doldurmalı bilgisayarına. İyi bir tane güvenlik yazılımı yeterli, çok abartmaya gerek yok.

Ayrıca gereksiz her yazılım belleği yok yere işgal eder. Konu boyunca verilen tavsiyeler doğru ve mantıklıydı. Size kalsa adam gereksiz yere programları doldurmalı bilgisayarına. İyi bir tane güvenlik yazılımı yeterli, çok abartmaya gerek yok.
Şaka gibi adamlarsınız. Evet ben doğrucusuyum, var mı bir itirazın?

Hem gelip yanlış bilgi veriyorsunuz, hem de halen aynı şeyde ısrar ediyorsunuz ayıptır ya. Millet de foruma yardım almaya geliyor işte.

Bahsettiğin yazılımların üçü de bellekte kapladığı alan boşta 200-250 MB'ı geçmez. Ayrıca biri güvenlik duvarı, biri antivirüs, biri tarama aracı. Hiçbiri de uygun ayarlandığında çakışma yapacak programlar değil.

Ayrıca istersen tüm mesajlarımı incele, güvenlik için bir sistemde her zaman az program olmasını söyleyen biriyim, diğer konularda da sorduklarında söyledim.

Forumun en bilgili üyelerinden olan kişiye "doğrucu" demek çok saçma olmuş.

Zaten konudaki programların ilki güvenlik duvarı, ikincisi AV diğeri ise anti-malware aracı, Kaspersky gerçek zamanlı korumayı sağlar, Comodo güvenlik duvarını halleder, Malwarebytes de tarama yapar yani hiçbiri çakışmaz.

Ayrıca gereksiz her yazılım belleği yok yere işgal eder.
RAM'i işgal eder demişsiniz fakat @24099 hocamında dediği gibi toplasan 250MB'ı geçmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı