Aynı anda 3 tane güvenlik yazılımı kullanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ve @Akil Gündoğan ikiniz aynısınız yani. Gidin istediğiniz yerde araştırın bunları benim dediklerime çıkar.
Tamam hocam sen haklısın ben bir şey demiyorum. İki program, iki kayıt defteriyle oynama yapılarak kapatılan güvenlik yazılımı mükemmel koruma sağlıyor :)

O kadar yanlış bilgilendirme almışsın ilk sayfada halen pişkinliğe devam ediyorsun ya. Üç yazılımdan sadece biri antivirüs diyorum. Git araştır, ne neymiş öğren sonra ahkam kes. Daha antivirüs, firewall, anti-malware farkını bilmeyenlere laf anlatıyorum suç bende.

Windows Defender %50 olasılıkla virüsü tespit etmez. %30 olasılıkla virüsü silemez. %5 olasılıkla false-positive yapar. Virüsü silmek için %15 şansınız var.
Allah'ım bu kadar hatalı bilgi içeren bir mesaj daha önce görmedim. 🤣

Al oranlara bak ve sonra konuş.

Gerçek zamanlı koruma: Real-World Protection Test Feb-Mar 2021 - Factsheet - AV-Comparatives

False-Positive: False Alarm Test March 2021 - AV-Comparatives

Malware protection: Malware Protection Test March 2021 - AV-Comparatives

Allah'ım bu kadar hatalı bilgi içeren bir mesaj daha önce görmedim. 🤣

Al oranlara bak ve sonra konuş.

Gerçek zamanlı koruma: Real-World Protection Test Feb-Mar 2021 - Factsheet - AV-Comparatives

False-Positive: False Alarm Test March 2021 - AV-Comparatives

Malware protection: Malware Protection Test March 2021 - AV-Comparatives
20210502_191836.jpg

%54'müş %50 yazmışım pek fark yok :D.

False-positive testinde de pek iyi sonuçlar almamış.

Konunun amacından sapmasının nedeni kibirli üyeler, başka bir şey değil. 🙂

Doğru konfigüre edildiğinde üçü beraber çalışabilir. Gereği bence de yok ama o artık kullanıcıya kalmış bir şey. Bunun haricinde, yanlış bilenleri çocuk gibi azarlayarak insanları forumdan soğutuyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı