Aynı Anda Birden Fazla Güvenlik Yazılımı Kullanılır Mı?

Mithril5

Megapat
Harici harddiskim var tarama yaparken ücretsiz Kaspersky kullanıyorum. Yeterli gelir mi?
Harici disk ve harddisklerdeki zararlı yazılımlara karşı şimdilik ücretsiz hangi yazılım ile nasıl önlem alabilirim? Ücretsiz av yazılımları bu konuda yeterli mi?

Hayır. Bir tane bilindik firmaların ücretli antivirüs programlarından birini kullanın. Birden fazla antivirüs kullanmak çakışmalarına ve işlerini düzgün yapamamasına neden olacaktır. Ücretsiz yazılımlarda bilgilerin sızdırılması(Örnek: Avast) gibi sorunlar olabiliyor.

Ev kullanıcısıyım. Torrent film vs. şeyler indiriyorum. Şu an ücretsiz kaspresky kurulu. Dolar arttıkça malum av lerin fiyatları da artıyor. :(

Ben virüs programı kullanılması taraftarı değilim. Zaten Windows' un kendi virüs programı var. Ayrıca 2 farklı virüs programı kurarsanız pc yeniden başlatıldığında sizi siyah ekranda bekletecektir. Güvenli moda girip programı kaldırmanız gerekecektir. 5 yıl önce başıma gelmişti.

Harici harddiskim var tarama yaparken ücretsiz Kaspersky kullanıyorum. Yeterli gelir mi?
Harici disk ve harddisklerdeki zararlı yazılımlara karşı şimdilik ücretsiz hangi yazılım ile nasıl önlem alabilirim? Ücretsiz av yazılımları bu konuda yeterli mi?

Kullanılabilir ama bilgisayarın yavaşlar ve daha çok yük biner 2 tanesi gerekesiz oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı