Aynı anda 2 tane AV yazılımı kullanılır mı?

Oreann

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda Kaspersky kullanıyorum, aboneliğin bitmesine 330 gün var ancak Norton 360 indirimde olduğu için onu almayı düşünüyorum.
Norton'u aldığımda aboneliği hemen başlatmak zorunda mıyım veya başlatmak zorundaysam bile bilgisayarda 2 tane virüs koruması olması bir sorun oluşturur mu?
Yardımcı olur musunuz?

Şu anda Kaspersky kullanıyorum, aboneliğin bitmesine 330 gün var ancak Norton 360 indirimde olduğu için onu almayı düşünüyorum.
Norton'u aldığımda aboneliği hemen başlatmak zorunda mıyım veya başlatmak zorundaysam bile bilgisayarda 2 tane virüs koruması olması bir sorun oluşturur mu?
Yardımcı olur musunuz?
Kaspersky izin vermez zaten iki tane kullanmak gereksiz olur.

Kullanılmamalı, kullanılmaz. Kullanıldığı taktirde sistemde çakışma olur, korumaya bir artısı olmaz tam tersi eksisi olur.

Bir ipi aynı güçteki iki kişi aynı anda çekerse hangisi sonuca ulaşır? Hiçbiri. Bu da aynı mantık, iki AV zaten uyumsuzluk uyarısı verecektir, yalnızca birini kullanın.

Kullanılmamalı, kullanılmaz. Kullanıldığı taktirde sistemde çakışma olur, korumaya bir artısı olmaz tam tersi eksisi olur.

Bir ipi aynı güçteki iki kişi aynı anda çekerse hangisi sonuca ulaşır? Hiçbiri. Bu da aynı mantık, iki AV zaten uyumsuzluk uyarısı verecektir, yalnızca birini kullanın.
Teşekkür ederim, peki Norton indirimdeyken alsam daha sonra başlatabilir miyim?

Teşekkür ederim, peki Norton indirimdeyken alsam daha sonra başlatabilir miyim?
Norton sık sık indirime giriyor, Kaspersky varken geçiş yapmaya gerek yok. Kaldı ki sistemde sürekli AV değiştirmek sağlıklı değil.

Lisans başlama tarihi satın alındığından itibaren oluyor pek çok AV çözümünde, Norton için de böyledir muhtemelen. Satın alım detaylarında yazar, göz atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı