Aynı anda hem çalışıp hem açıktan üniversite okunur mu?

395014

Hectopat
Soru başlıktaki gibi. Ve sınavlar vs. nasıl oluyor? Sınav'a üniversitenin olduğu yerde mi giriyoruz yoksa Online mı oluyor? Sınava gidebilmek için iş yerinden izin mi almamız gerekiyor?

Sınavlar genelde haftasonu bulundugun ilde yapiliyor. Genelde yine universitelerde oluyor, cevrim ici olarak sinava girmiyorsun. Sinavlar genelde gecen senenin sorularindan cikiyor.

Ornek veriyorum Istanbul AUZEF'de okuyorsun ama Mardin'de yasiyorsun sinava Mardin'de girersin.

Sınavlar genelde haftasonu bulundugun ilde yapiliyor. Genelde yine universitelerde oluyor, cevrim ici olarak sinava girmiyorsun. Sinavlar genelde gecen senenin sorularindan cikiyor.

Ornek veriyorum Istanbul AUZEF'de okuyorsun ama Mardin'de yasiyorsun sinava Mardin'de girersin.
Anladım hocam. Peki 2 senelik açıktan okunabiliyor mu? Yoksa sadece 4 yıllık mı?

Merhaba @395014. Bazı 2 yıllık bölümlerin Açık Öğretimde olmadığını, ve Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu gibi Örgün Öğretim yerlerde bulunduğunu söyleyebilirim. Hangi bölümü tercih ettiniz?

Merhaba @395014. Bazı 2 yıllık bölümlerin açık öğretimde olmadığını, ve Bursa Uludağ Üniversitesi teknik bilimler meslek yüksekokulu gibi örgün öğretim yerlerde bulunduğunu söyleyebilirim. Hangi bölümü tercih ettiniz?

Üniversite çıkmadı hocam. Seneye kadar çalışıp yazılım düşünüyorum. Şimdi fark ettim geçen ayki kafa yapımla şu anki bambaşka :).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı