Aynı Anda Kablolu ve Kablosuz Yayın Yapabilen Access Point Tavsiyesi

Hocam buradaki sayfaya göre cihazınızda WISP modu var. Bazı forumlarda bu modun kablosuz bağlanıtıyı kablolu ve yine kablosuz olarak dağıtmayı sağladığı yazılmış. Bu modu bir araştırıp denemenizi öneririm.

Merhaba.
Ben Tplink archer ac80 access point aldım. Asus ac750 modemden kablo ile tplinke oradanda kablo ile tv ye bağlantı yaptım. Tp link e kablosuz telefonlar ile bağlanıyoruz ama tv de internet yok. Tv ıp ayarını otomatik yapınca hata verdi bende manuel şu şekilde yaptım. Ip adresi: 192.168.1.200, alt ağ maskesi:255.255.255.0, ağ geçidi: 192.168.1.1, dns sunucu:8.8.8.8
Nasıl çözebiliriz.
Teşekkürler.

Bende herhangi bir sorun olmamıştı. WA855RE'yi halen kullanmakla beraber, o dönemden bu yana evdeki ağ haritası biraz değişti, tahminen yazıyorum.

Archer AC80 cihazınız access point modunda ise bağlantı sorunu ondan olabilir. Modemin kablosuzunu kapatıp bridge moduna alarak, sadece interneti kabloyla AC80'e vermek için kullanıp, AC80'i ise router modunda IP atamaları için yetkili hale getirerek dener misiniz? IP'leri modem yerine AC80'den dağıtmış olacaksınız.

Ben wireless'i sorunlu Kablonet modeme Archer C6 ekleyerek, bu şekilde yaptım. WA855RE, Archer C6'dan kablosuz olarak interneti alıyor. Smart TV ise WA855RE'den kablolu olarak interneti alıyor. Ayrıca C6'dan kablolu olarak da masaüstü PC'ye internet geliyor. WA855RE'nin performansı biraz sınırlı olsa da sorunlu modemin wireless kopmalarından sonra ilaç gibi geldi.

Yalnız modemde bu bridge mod işlemi için, varsa MAC clone özelliğini kullanmanız gerekebilir. İnternette ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…