Aynı apartmanda NetSpeed ve Türk Telekom ping farkı

hazz52

Kilopat
Daha fazla  

Bu Valorant adlı oyunda NetSpeed'in verdiği ping.

Bu da aynı oyunda Türk Telekom'un verdiği ping.

Bu CMD üzerinden NetSpeed'in google.com ping testi.

Bu da CMD üzerinden Türk Telekom'un Google.com ping testi.

Bir alt katımda bulunan komşumun Türk Telekom Wi-Fi'sine bağlandığımda kendi pingimin neredeyse yarısı kadar ping alıyorum ve tek fark internet servis sağlayıcıları. Dün statik IP bile aldım belki bir faydası olur diye o bile işe yaramadı. Ne yapılması lazım, ne öneriyorsunuz?

Dosya Ekleri

• google.com netspeed.png
    518 bayt · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
NetSpeed ile gorustunuz mu bu konuyu?

Görüştüm birebir anlattım hattımda hiçbir problem olmadığını olayın teknik ekibe bildirileceğini söylediler ama nafile 5 gündür tek cevapları teknik ekip ilgileniyordur oluyor.

En sevdiğim konu ping konusu.

Tracert komutlarını detaylandırıp, Netpseed'in network birimine ulaşmanız lazım. "Vie.valve.net", 1.1.1.1 olur farklı IP ile yapıp, pingin yüksek olduğu noktaları şikayet edin.

Örnek;

Valve sunucularına ulaşırken Nevşehir-Kayseri turu atıp, ardından Ümraniye'ye, oradan Gayrettepe'ye tur atmışım. Bu turu atmasaydım 2-3 ms daha düşük ping alacaktım.

7. kısımda bir sorun var. 13-18 değeri diğer kısımlara göre yüksek olduğu için şikayet edilebilir.

Bu şekilde detaylı bir şikayet kaydı gönderip, sorunun nerede olduğunu bulmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…