Aynı bilgisayarı iki kişi kullanabilir mi?

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 12.818
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selamlar, bir bilgisayarım var ve abimle ortak kullanıyoruz, çift monitöre sahibiz. Bu bilgisayarı iki kişi kullanabilir miyiz? İki mouse ve iki klavye ile böyle bir şey yapılabilir mi? Yani bir monitörü ben birini abim böyle bir şey yapabilir miyiz?

Bu sene Bilgisayar mühendisliği 3.sınıftım. İşletim sistemleri dersinde bunun mümkün olduğunu gördüm. Fakat çok güçlü bilgisayara ve Wnware dışında birçok programa ihtiyacınız var , ardından sistem kararlığını değiştiren çekirdek seviyesinde uygulama programlarını indirmelisiniz. Kısacası teknik bilgi ve yeterli donanım varsa bunu yapmak mümkün.
GTX 1070 ve İ7 7700K'nın bu işleme yeteceğini düşünüyorum. Ama nasıl yapacağız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda sanırım SLI yapılmış. Pek bilmiyorum fakat bunu yapmak için SLI şart değil dimi?

ASTER programı olumlu sonuç veriyor o oyun oynarken ben farklı işlem yapabiliyorum, tabii 30 gün sonra para isteyecek onun için bir sonuç bulacağımı umuyorum.

Silinen üye 185173, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı