Aynı IP'den yeni FACEIT hesabı açmak

Alperen metee

Decapat
Daha fazla  
Merhabala. R başka bir Steam hesabıyla yeni bir FACEIT hesabı açmak istiyorum. Fakat 2 farklı Steam hesabı bile olsa aynı IP üzerinden oynadığım öğrenilirse ban yersin gibi bir şey duymuştum, bu doğru mu acaba? (Bu arada yeni Steam hesabımın 30 saat oynanması ve 5 yıllık jetonu var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabala. R başka bir Steam hesabıyla yeni bir FACEIT hesabı açmak istiyorum. Fakat 2 farklı Steam hesabı bile olsa aynı IP üzerinden oynadığım öğrenilirse ban yersin gibi bir şey duymuştum, bu doğru mu acaba? (Bu arada yeni Steam hesabımın 30 saat oynanması ve 5 yıllık jetonu var.)

Evet, Faceit'de bir kullanıcı için birden fazla hesaba izin verilmiyor, ban yeme riski var. Sadece bir Steam hesabına bağlı Faceit hesabına izin veriyorlar. İki ayrı Steam hesabında sıkıntı olmama ihtimali var, ama riske atmamak amacıyla önerim, sadece bir Steam hesabında Faceit hesabı açmandır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı