Hocam altta bir arkadaş da erişebilirler yazmış. Tam anlayamadım.Microsoft Store'da hesaba giriş yapmanız Windows'ta bir yetkilendirmeye sebep olmadığı için güvenlik konusunda da bir açık olmaz.
Microsoft Store'da oturum açmak Edge'de oturum açılmasına sebep olmuyor. Edge'de ayriyetten oturum açman gerek onun için.Normal bilgilere erişemezler ama tarama geçmişinizi senkronize ederseniz hesaplarınıza erişebilirler.
Microsoft Store'da oturum açmak Edge'de oturum açılmasına sebep olmuyor. Edge'de ayrıyeten oturum açman gerek onun için.
Sadece Store'da oturum açıyor. Sen ekstra olarak işlem yapmadığın sürece başka bir şeye erişimi yok.Hocam Microsoft Store'da hesaba bir kere giriş yapıp anında çıktım. Normal dosyalar, kamera vb. gibi şeylere erişemiyorlar anlattığınızdan sanırım. Yine de yapmam gereken bir şey var mı? Bu konuda biraz cahilim de.
Sadece Store'da oturum açıyor. Sen ekstra olarak işlem yapmadığın sürece başka bir şeye erişimi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.