Aynı Microsoft Store hesabını birçok kişi kullanmak güvenlik riski oluşturur mu?

mstfddd0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aynı Microsoft Store hesabını birçok kişiye aynı anda satıyorlar. Aynı Microsoft Store hesabını kullanmak güvenlik açısından sıkıntılı mıdır? Bilgilerimize erişebilirler mi?

Erişebilirler hocam en azından çerezlere. Bir de Edge yede hesabı bağladık mı hiçbir özelimiz kalmaz. Ben bilgisayarımda Edge de kullandım Chrome geçmişini de kendi içine alıp duruyordu saçma bir şekilde.

Microsoft Store'da oturum açmak Edge'de oturum açılmasına sebep olmuyor. Edge'de ayrıyeten oturum açman gerek onun için.

Hocam Microsoft Store'da hesaba bir kere giriş yapıp anında çıktım. Normal dosyalar, kamera vb. gibi şeylere erişemiyorlar anlattığınızdan sanırım. Yine de yapmam gereken bir şey var mı? Bu konuda biraz cahilim de.

Hocam Microsoft Store'da hesaba bir kere giriş yapıp anında çıktım. Normal dosyalar, kamera vb. gibi şeylere erişemiyorlar anlattığınızdan sanırım. Yine de yapmam gereken bir şey var mı? Bu konuda biraz cahilim de.
Sadece Store'da oturum açıyor. Sen ekstra olarak işlem yapmadığın sürece başka bir şeye erişimi yok.

Zaten uzaktan kamerayı açayım da hesaptan izleyeyim, uzaktan zararlı yükleteyim, dosyalarına erişeyim vs. diye bir şey de yok.

Sadece Store'da oturum açıyor. Sen ekstra olarak işlem yapmadığın sürece başka bir şeye erişimi yok.

Adsız.png

Edge'e giriş yaptım Store hesabını açtığım için otomatik burada da hesabı açmış.

Dosya Ekleri

• 1719430611839.png
    1719430611839.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Geri
Yukarı