Onunla iletişimde kalmak için elimden gelen her şeyi yaptım fakat beni pek umursamadı. Artık onun bu olduğunu ve daha fazlasını beklememeye karar verdim. Hayatıma bakmak istiyorum peki nasıl atlatabilirim bu hissi?
Onunla iletişimde kalmak için elimden gelen her şeyi yaptım fakat beni pek umursamadı. Artık onun bu olduğunu ve daha fazlasını beklememeye karar verdim. Hayatıma bakmak istiyorum peki nasıl atlatabilirim bu hissi?
Kendine yapacak bir şeyler bulmalısın. Spor olur, işe gitmek bile olur. Onunla ilgili anıları da yok etmek lazım bence. Sana aldığı şeyler veya resimlerinizi silmek gibi. Bende ayrılalı 1 ay olmuştur ama atlatabildim. İlk başlarda çok üzülüyordum onunla konuşmaya çalışıyordum. Benimle de hala konuşmaya devam ediyordu. İçimde ufak bir umut vardı. Ama beni aldatıyormuş biz sevgiliyken bile sevgilisi varmış zaten. Bunu öğrendiğimde de yüzsüzce dalga geçti. Ağlayarak günlüğüne yaz falan dedi. İçimde hiç his kalmadı ona karşı. Sadece iğreniyorum. Sonuçta hayat devam ediyor önümüze bakacağız. Değmeyecek insanlar için kendimizi üzmeye hiç gerek yok sonuçta . Sana değer vermeyen insana sende vermemelisin. Emin ol o kendi hayatına hiçbir şey yok gibi devam edebiliyor.
Bu konu Erkekler Soruyor kategorimizin takipçilerinin sıklıkla sorduğu ve cevapları aynı olmasına rağmen hep farklı konularda aradıkları sorulara cevap vermek için açtığım bir konudur. Öncelikle şu önermeye duygularınızı bir kenara bırakıp, mantıklı bir şekilde düşünmek için vakit ayırırsanız...
Zamanla her şey geçiyor.
Mantıklı cevap istersen insanlar sevilme hissine aitlik hissine bağlı yaşıyor kadın-erkek fark etmez. Birine bağlandığını onsuz yapamayacağını düşündüğün zaman aslında sen o kişiye değil. O hisse bağımlısın onun yerinde başkası olsaydı gene aynı hissedecektin. Çünkü bu hisler senin ihtiyacındı. Şimdi beynin o mutluluğu o hissi sadece bir kişiden alabileceğini düşünüyor. Bu yüzden onsuzluk çok kötü gibi geliyor. Ama zamanla başka insanlarla konuştukça bu durumun öyle olmadığını anlıyorsun.
İlk ayrılık zamanları. Bu acının tazeliğinden kaynaklı veya sürekli onu düşünmenden kaynaklı başkalarıyla konuşmaların seni etkilemeyecek öyle hissettirmeyecek. Çünkü sen sadece onunla olan şeye inanıyorsun içinde.
Zamanla her şey geçiyor.
Mantıklı cevap istersen insanlar sevilme hissine aitlik hissine bağlı yaşıyor kadın-erkek fark etmez. Birine bağlandığını onsuz yapamayacağını düşündüğün zaman aslında sen o kişiye değil. O hisse bağımlısın onun yerinde başkası olsaydı gene aynı hissedecektin. Çünkü bu hisler senin ihtiyacındı. Şimdi beynin o mutluluğu o hissi sadece bir kişiden alabileceğini düşünüyor. Bu yüzden onsuzluk çok kötü gibi geliyor. Ama zamanla başka insanlarla konuştukça bu durumun öyle olmadığını anlıyorsun.
İlk ayrılık zamanları. Bu acının tazeliğinden kaynaklı veya sürekli onu düşünmenden kaynaklı başkalarıyla konuşmaların seni etkilemeyecek öyle hissettirmeyecek. Çünkü sen sadece onunla olan şeye inanıyorsun içinde.