AYT çalışmaya ne zaman başlamalıyım?

exyliht

Hectopat
Arkadaşlar selam, mezun senemdeyim ve calisiyordum. TYT ve AYT konusunda sifirim. TYT aralik sonu ocak başı gibi bitecek gibi ve daha yarisindayim. TYT mat ve TYT feni bir arada goturmeye çalışıyorum. İşin kotusu daha AYT mat, AYT fen, geometri, sosyal falan var hepsini birlikte nasıl götürebilirim? Kafam allak bullak kafayi yemek uzereyim.

Arkadaşlar selam, mezun senemdeyim ve calisiyordum. TYT ve AYT konusunda sifirim. TYT aralik sonu ocak başı gibi bitecek gibi ve daha yarisindayim. TYT mat ve TYT feni bir arada goturmeye çalışıyorum. İşin kotusu daha AYT mat, AYT fen, geometri, sosyal falan var hepsini birlikte nasıl götürebilirim? Kafam allak bullak kafayi yemek uzereyim.

Hocam elinizden geldiğince hızlı bir şekilde başlamanız lazım ama tabii ki de önce TYT'yi sağlam bir şekilde halletmek lazım.

Sizlere ders ders şöyle söyleyebilirim.

AYT fen adına:

AYT fizik için TYT fizikdeki fizik bilimine giriş, madde ve özellikleri, kuvvet ve hareket, iş güç enerji konularını bitirip direkt AYT'ye başlayın.

AYT kimya için bence direkt tüm TYT kimyayı bitirin öyle AYT'ye başlayın.

AYT biyoloji içinde tüm TYT biyolojiyi bitirip AYT'ye başlamak iyi olur.

Ki zaten AYT fen rahatlıkla yetişir hocam.

AYT mat içinde:

TYT matematikteki ilk 12 konu, fonksiyonlar, kümeler bitirdikten sonra direkt AYT'ye başlayın.

Geometri içinde TYT matematikdeki ilk 12 konu bitince geometriye başlayın.

Sosyal bence şu an çalışmayın hocam bayağı da bir zaman var sınava doğru çalışın bence şu an ona hiç ama hiç gerek yok direkt zaman kaybı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı