AYT'ye çalışmaya ne zaman başlamalıyım?

10k için sağlam da bir obp gerek. 510-515 puan için neredeyse full çekmen gerek. Sadece birkaç yanlış yapmalısın.

2 ayda 10 bin geliyor dememiş direket.
AYT konularınının 2-2.5 ayda bittiğini söylemiş.

Ama AYT daha zor.
@Augusta @bilinmiyor9 ama hocam AYT de bilgi odaklı daha çok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda hocanın dediği gibi uğraştığında dönütünü daha çok alıyorsun. Bilgi çünkü.

Diğer arkadaşların dediklerinin yanına bende şunu ekleyeyim. Çok iyi bir okuduğunu anlama yeteneğine sahip olman lazım. Soruyu yorumlayabilmen "Şurada şu formulu uygulamam lazim" diye aninda doğru karar verebilmen lazim ve kim ne derse desin bu kitap okumaktan geçer. YKS girecek rakiplerime başarılar diliyor, kitap okumayı eksik etmemelerini boş zamanlarında kitap okumalarini rica ediyorum.

Diğer arkadaşların dediklerinin yanına bende şunu ekleyeyim. Çok iyi bir okuduğunu anlama yeteneğine sahip olman lazım. Soruyu yorumlayabilmen "Şurada şu formulu uygulamam lazim" diye aninda doğru karar verebilmen lazim ve kim ne derse desin bu kitap okumaktan geçer. YKS girecek rakiplerime başarılar diliyor, kitap okumayı eksik etmemelerini boş zamanlarında kitap okumalarini rica ediyorum.
Ama sınav senesiyse paragraf odaklanması daha mantıklı olur.

Kitap okumayı da ders harici zevk için yapmalı.
Yoksa hiç çekilmez.

Ama sınav senesiyse paragraf odaklanması daha mantıklı olur.

Kitap okumayı da ders harici zevk için yapmalı.
Yoksa hiç çekilmez.
Kitap okumak paragraf için de çok faydalı. Okuduğunu anlama konusunda ki benimkisi sadece bir tavsiye, zorunlu değil. Ama kitap okuyan kişi bence her zaman 1-0 öndedir.

Kitap okumak paragraf için de çok faydalı. Okuduğunu anlama konusunda ki benimkisi sadece bir tavsiye, zorunlu değil. Ama kitap okuyan kişi bence her zaman 1-0 öndedir.
Dediğiniz mantıklı da kitap okumaktan haz etmeyen biri kitap okuyup okumasını geliştirmek yerine paragraf çözmesi daha mantıklı.
Bi de ille de kitap okumak şart değil bence.
Mesela ben bi ara sürekli prgramlama konuları okuyordum.
Linux kategorisini okuyordum.
Sonuçta bir şeyler okuyordum ama internet üzerinden.

Çok kitap okurum. Ders çalışırken konular hem kafama rahat giriyor hem soruları anlamada hız kazandırıyor. Çoğu kişi okumadığı için okuyanlar gerçekten avantajlı oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı