AYT çalıştıkça TYT netleri düşüyor

ahmettt_21

Centipat
2.dönemden itibaren TYT çok az çalışmışımdır. Okulum da deneme yapmadığı için unutmaya başladım. Neredeyse her branştan 2-3'er net kaybettim Total'de 10 falan daha düşük yapıyorum. 1-2 hafta AYT salıp TYT bakmam hata mi olur?

2.dönemden itibaren TYT çok az çalışmışımdır. Okulum da deneme yapmadığı için unutmaya başladım. Neredeyse her branştan 2-3'er net kaybettim Total'de 10 falan daha düşük yapıyorum. 1-2 hafta AYT salıp TYT bakmam hata mi olur?
evet hata olur.sen sen denemeye devam et eksik gelenleri tekrar edersin

AYT ağırlıklı çalışıp TYT'yi de azar azar çalışmak en mantıklısı bence.

Hem de çok büyük bir hata olur. Sana sınavı kazandıracak olan TYT değil AYT oturumudur. TYT netlerinin düşmesi çok normal çünkü şu anda AYT odaklı çalışıyorsun. TYT adına tek yapman gereken sürekli genel ve branş denemeleri çözmek ve net kaybettiğin alanları iyi analiz etmek.

Son düzenleme:

Benim şu an 80 TYT hocam 17 AYT sayısalım bence sizinki de yetişir bende sizin gibiydim onun için bunu uygulamanızı öneririm günlük sabah kalkın ayılın pürdikkat paragraf atın 20 tane 20 sosyal bilimler ve 20 matematik atın problemler özellikle çok önemli bayağı soru çıkıyor problemler kısmında TYT fen için inanılmaz ekstra çabaya gerek yok anahtar bilgileri aklınızda kalıcı şekilde kodlarsanız sizin için en verimlisi olur bir de TYT'nin artık son tekrar videolarını dinleyin ve not alın arada deneme çözün bir de şu an TYT'yi önemseyecek zamanınız yok TYT ne kadar kötü gelirse gelsin AYT daha önemli bence TYT netleri düşmesini takılmayın AYT basın bence ki ben asla TYT önemsemezdim bu dönemde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı