Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AYT edebiyatda denemede 10-15 net gelirken 2021 sınavında 15.75 net 2022 sınavında 16.25 2023 sınavında 19 net yaptım. Yani edebiyat denemedeki gibi gelmez dimi? sınava da az kaldı tedirgin oluyorum.
Hocam bir de sonuç yayınları tg denemesini çözdüm AYT edebiyatda 16D-4Y yaptım ama yanlışların 2 tanesi dikkatsizliğimden oldu. Edebiyatım kurumsal denemelerde çok kötü geliyor. İnşallah sınavdada 16-17 netden aşağısı gelmez.
Umutsuzluğa kapılma rahat olmaya çalış (biliyorum zor ama kendini avutmayı dene) hem zaten YKS sınavı denemelerdeki gibi gelmez ki. Denemelerin genellikle YKS sınavı ile alakası olmuyor ama Mebin verdiği 3 Adım denemeleri hariç onlar önemli 'belki' ona yakın çıkabilir. Ama her türlü umutsuzluğa kapılmamaya çalış