AYT edebiyattan 8 net yapmak normal mi?

Akımlar, Tanzimat Dönemi, Fecriati, İslamiyet öncesi edebiyat, şiir bilgisi (en kısa zamanda bitecek konuları sorduğunuz için bunları söyledim yoksa gönül isterdi ki divan edebiyatı önermek)

Ben de önceden bir göz gezdirdim en çok soru divandan geliyor diye onlara çalıştım şu an hangi eser hangi sanatçının onu biliyorum nazım biçimlerine göz gezdirdim ancak tam olarak hakim değilim alt başlıklardan nelere bakmak lazım

5 - 6 tane paragraf sorusu geliyor birkaç yazar eser bilseniz yaparsınız. Sınava kadar edebiyat netleri 17 18 yapılabilir çalışmaya göre.
Yazar eser klasik olanları bilsek yeterli mi cezmi, şair evlenmesi, ateşten gömlek , vurun kahpeye gibi yani klasik bilinen eserler arasından mı geliyor eser özetleri yazar-eser ilişkileri

Ben de önceden bir göz gezdirdim en çok soru divandan geliyor diye onlara çalıştım şu an hangi eser hangi sanatçının onu biliyorum nazım biçimlerine göz gezdirdim ancak tam olarak hakim değilim alt başlıklardan nelere bakmak lazım.

Yazar eser klasik olanları bilsek yeterli mi cezmi, şair evlenmesi, ateşten gömlek, vurun kahpeye gibi yani klasik bilinen eserler arasından mı geliyor eser özetleri yazar-eser ilişkileri.

Şöyle her dönem ve konu içinde bir yazar eser çevresinde dönüyorlar en önemli yazarlar ama en ince ayrıntıya kadar çıkmış sorulara bakarsınız ismini her türlü duyduğunuz yazarlar oluyor şıklarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı