AYT fizik kanal önerisi

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bu sene mezunum TYT fizik bitti fakat AYT de 0'ım şimdi AYT fizik başlayacağım fakat kanal konusunda kararsız kaldım, bir arkadaşım VIP fizik önerdi fakat kamp 90 gün ve günde 2 video atıyor yani 180 video fakat TYT fiziğe benim hocam yayıncılıktan bakıyordum şimdi benim hocam yayınının AYT fizik kampına baktım 41 videoda bitmiş hangisini tavsiye edersiniz? VIP fizik yapacak olursam çok yoğun olmaz mı program çünkü AYT kimya biyoloji ve matematiktende konu anlatımı dinleyip üstüne soru çözmemiz lazım onun üstüne unutmamak adına TYT de çözmemiz lazım program çok yoğun olmaz mı sizce? Hangi kanalı tavsiye edersiniz acaba?

AYT fizikte ne durumda görüyorsun kendini? O da önemli. Kötüysen zamanı boş ver gerekirse 2X'te izlersin VIP Fizik'i.

Hocam ben en son 10. sınıfta fizik gördüm, başka bir sınava girdim geçen sene o yüzden 11 12 de hiçbir AYT dersini almadım hepsini 0'dan şu an öğreneceğim fakat TYT fiziğim iyidir, bir de şimdi tüm AYT derslerinden video + soru yapmam gerekcek üstüne unutmamak adına TYT de çözmem gerekecek çok zor olmaz mı?

TYT için konularınızın bittiğini varsayarsak deneme çözmeniz yeterli olur. 0'sanız VIP Fizik veya Özcan Aykın iyidir. Şahsen ben çalıştığım zamanlar Özcan Aykın'ı duymamıştım ama o da iyiymiş. Ben şahsen Barış hocayı sevmiyorum ama isterseniz izleyebilirsiniz tabi. Mezunsanız hiçte zor olmaz bence.

TYT için konularınızın bittiğini varsayarsak deneme çözmeniz yeterli olur. 0'sanız VIP fizik veya Özcan aykın iyidir. Şahsen ben çalıştığım zamanlar Özcan aykın'ı duymamıştım ama o da iyiymiş. Ben şahsen barış hocayı sevmiyorum ama isterseniz izleyebilirsiniz tabii. Mezunsanız hiç de zor olmaz bence.

Mezunum evet barış hocanın anlatımını ben sevdimde diğer kanallar 180 video atarken barış hoca 40 video atmış acaba çok mu özet anlatıyor acaba AYT de.

Şöyle farkı var, Barış hoca konuyu anlatıyor daha sonrasında örnek sorular çözüyor ve sıradaki konuya geçiyor. VIP Fizik'te konuyu anlatıyor örnek çözüyor daha sonrasında da konu anlatımın dışında eklenmiş testleri çözüyor. Doğal olarak daha uzun. 2025 AYT için çekilen oynatma listesi diğerlerine göre niye o kadar kısa onu bilmiyorum bakmadım.

TYT için konularınızın bittiğini varsayarsak deneme çözmeniz yeterli olur. 0'sanız VIP Fizik veya Özcan Aykın iyidir. Şahsen ben çalıştığım zamanlar Özcan Aykın'ı duymamıştım ama o da iyiymiş. Ben şahsen Barış hocayı sevmiyorum ama isterseniz izleyebilirsiniz tabii. Mezunsanız hiç de zor olmaz bence.

Şimdi Özcan aykınada baktımda Özcan aykından devam edeceğim sanırsam videolar bir tık daha kısa daha çabuk biter gibi zaten AYT'ye geç kaldık en azından aradaki farkı kapatırım.

Uzunluk olarak birazcık daha kısa VIP fizik'ten, çok farkı yok. Ama iyi bir hocadır.

Hocam pekiya geç kalınmış bir zamanmı şu an AYT için bu dönem çok arada kaldım şimdi AYT başlasam tüm dersler ortlama 3 4 ayda bitse kasım'ın ortasına geldik mart ortasında AYT tamamen bitse kalan 2 ay soru çözmek için az olmaz mı sizce de?

Merhaba arkadaşlar bu sene mezunum TYT fizik bitti fakat AYT de 0'ım şimdi AYT fizik başlayacağım fakat kanal konusunda kararsız kaldım, bir arkadaşım VIP fizik önerdi fakat kamp 90 gün ve günde 2 video atıyor yani 180 video fakat TYT fiziğe benim hocam yayıncılıktan bakıyordum şimdi benim hocam yayınının AYT fizik kampına baktım 41 videoda bitmiş hangisini tavsiye edersiniz? VIP fizik yapacak olursam çok yoğun olmaz mı program çünkü AYT kimya biyoloji ve matematiktende konu anlatımı dinleyip üstüne soru çözmemiz lazım onun üstüne unutmamak adına TYT de çözmemiz lazım program çok yoğun olmaz mı sizce? Hangi kanalı tavsiye edersiniz acaba?

Özcan aykın hoca der geçerim çok da saygı duyduğum birisi kendisi fizik alanında 88 günlük AYT fizik kitabını öneririm gayet iyi bir kitap içeriğini videolarından gördüğüm kadarıyla ben bugün sipariş ettim AYT fen kitapları ile beraber hazırda dursun diye TYT mat fen bitince geçiş yapacağım şu an hazırda bekletiyorum kitapları. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı