AYT fullemek çok mu zor?

TYT'de yükselmek tahmin edildiği kadar kolay olmayabilir. Ama sıkı bir çalışmayla bu dediğiniz başarılabilir. Ama unutmayın sınırları çok zorlamanız gerekecek. Şahsen kendi senemden örnek verirsem, aynı cümleleri bende geçen yaz kuruyordum. Hatta kötünün iyisi deyip mart ayına doğru 90 netleri bile görürüm zannediyordum, mezuna kaldım. Kısacası siz siz olun kendinize o kadar da güvenmeyin. Çalışmanıza güvenin.
Whywouldn't diye bir YouTube kanalı var 1 ayda 34 net arttırdım diyor TYT'den.

@GreatArcher herkes bir değil. Herkes aynı kapasiteye de sahip değil, net konuşulamaz o yüzden.

TYT'de tüm konuları bitirsen dahi bir süre istediğin netleri göremezsin. Bu noktadan sonra netlerin artması denemelere girdikçe zamanla ve belirlediğin stratejiyle olur. Örneğin sınava neyle başladığın gibi. Ben Türkçe-fen-sosyal-mat şeklinde çözüyordum bir sözel bir sayısal gibi bunu deneyerek bulursun zaten hangisinin sana uygun olduğunu.
Ben bu sene Türkçeye 50, sosyale 15, fene 20, matematiğe 80 dakika verdim. En sona matematiği bıraktım ve dediğiniz sıralamada çözdüm.

@GreatArcher öncelikle Türkçe için 50 dakika çok. Onu 40 dakikaya indirmeyi denemen lazım bu sene.

Yapan yapıyor, 30 dakikada bile bitiren var. 40 bilemedin en fazla 45 dakika, 15 dakika sosyal, 15 dakika da en fazla fen dersine ayrılmalı. Geri kalan süre de matematiğe ayırılabilir.

Yapan yapıyor, 30 dakikada bile bitiren var. 40 bilemedin en fazla 45 dakika, 15 dakika sosyal, 15 dakika da en fazla fen dersine ayrılmalı. Geri kalan süre de matematiğe ayırılabilir.
Tek okuyuşta anlamak gerekiyor o zaman. Bazen yoğun paragraf soruları oluyor ve tek okuyuşta anlaşılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı