Matematik için 3D, orijinal ve acil önerebilirim. Fen kısmında kimyada orbital ve aydın, biyolojide biyotik ve aydın son olarak fizikte ise yayın denizi ve 3D önerebilirim.
Çok teşekkürler. Seneye bu zamanlar umarım bende başarırım

Matematik için 3D, orijinal ve acil önerebilirim. Fen kısmında kimyada orbital ve aydın, biyolojide biyotik ve aydın son olarak fizikte ise yayın denizi ve 3D önerebilirim.
YDT netleriniz neydi hocam acaba? Merak ettiğimden soruyorum, dil öğrencisiyim de.Sayısalsa mükemmel hocam. Vay be. Keşke konu ilk açıldığında konuyu açıp okuyan yorum yazanların herkes bu haberi duysa. Technopat Sosyal'de bir başarı hikayesi.
Eşit ağırlıktan 60k geldi hocam, ayt matta 20 net beklerken 14 net gelmiş, tam istediğim gibi gelseydi ilk 30kya girebilirmişim. Kendimi denemek için girdiğim dildense 9k geldi.
70/4 yapmıştım hocam, 69 net.YDT netleriniz neydi hocam acaba? Merak ettiğimden soruyorum, dil öğrencisiyim de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.