AYT kitap tavsiyeleri

Makaleler
3
AYT adına kitap alacağım, sayısal öğrencisiyim. Elimde sadece AYT fizik 345 var. Ders başına yayın tavsiyelerinizi bekliyorum. Bazı derslerden iki kitap alacağım.

@Abdullah_Kadir Fonksiyonlar AYT'nin en önemlisi, trigonometri ve LTİ için fasikülle çözerek ayrıntılı öğrenilmesi taraftarıyım. Hele bu seneki LTİ sorularına göre düzenlenmiş bir yayın çok iyi olur. Diğer konular, soru bankasından da olur fasikülden de olur.

Hocam teşekkürler o zaman matematik adına acil fasikül ve 3D soru bankası alayım 345 AYT matematik pek beğenilmemiş. Matematik için Apotemi ya da kimyada Aydın çözdünüz mü?

@Abdullah_Kadir Apotemi'nin trigonometri fasikülünü almıştım ama Acil daha güzel bence, nerdeyse her fasikülü vardı. Aydın'da ben çözmedim ama bilindik bir yayın.
Bizim matematik hocası genelde acil yayınlarına çok çok zor bir seviye direkt başlamayın gibi uyarılarda bulunuyordu. Ben AYT'ye sıfırdan çalışmaya başlayacağım bana ne önerirsiniz? Ya da arkadaşın izlediği yolu izleyebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…