AYT kitap tavsiyeleri

Bizim matematik hocası genelde acil yayınlarına çok çok zor bir seviye direkt başlamayın gibi uyarılarda bulunuyordu. Ben AYT'ye sıfırdan çalışmaya başlayacağım bana ne önerirsiniz? Ya da arkadaşın izlediği yolu izleyebilir miyim?

İlk başlayacaksanız zor gelir. Önce kolay temel bir kitaptan başlayın. 345 ile başlayın diyorlar.

Karekök yayınlarını öneririm, köklü bir kitaptır. Soruları sağlam oluyor.

Matematik için illaki fasikül mü tavsiye edersiniz? Soru bankasından farkı nedir?

Bence matematik fasiküllerle halledilir. Her konu için mümkünse fasikül al. Acil Apotemi gibi yayınları çözmeni öneririm.

Soru bankası ise bir eksiğin var mı diye, pratikleşmen için çözülmeli.

Bence matematik fasiküllerle halledilir. Her konu için mümkünse fasikül al. Acil Apotemi gibi yayınları çözmeni öneririm.

Soru bankası ise bir eksiğin var mı diye, pratikleşmen için çözülmeli.
Fasiküllerde yeterli soru oluyor mu? Diğer dersler için sizin bir yayın tavsiyeniz var mı?

Fasiküllerde yeterli soru oluyor mu? Diğer dersler için sizin bir yayın tavsiyeniz var mı?

Sorular yeterli. En az 500 soru oluyor bir konu için. Benim için yeterli olmuştu. Bazı konular için fasikül olmadığı için soru bankası kullanmıştım.

Diğer yayınlar için @Culoksi hocamın dediklerinden başka bir şey diyemem. Dediklerini çözseniz yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı