AYT kitap tavsiyeleri

@Abdullah_Kadir Fonksiyonlar AYT'nin en önemlisi, trigonometri ve LTİ için fasikülle çözerek ayrıntılı öğrenilmesi taraftarıyım. Hele bu seneki LTİ sorularına göre düzenlenmiş bir yayın çok iyi olur. Diğer konular, soru bankasından da olur fasikülden de olur.

@Abdullah_Kadir Fonksiyonlar AYT'nin en önemlisi, trigonometri ve LTİ için fasikülle çözerek ayrıntılı öğrenilmesi taraftarıyım. Hele bu seneki LTİ sorularına göre düzenlenmiş bir yayın çok iyi olur. Diğer konular, soru bankasından da olur fasikülden de olur.
Hocam teşekkürler o zaman matematik adına acil fasikül ve 3D soru bankası alayım 345 AYT matematik pek beğenilmemiş. Matematik için Apotemi ya da kimyada Aydın çözdünüz mü?

@Abdullah_Kadir Apotemi'nin trigonometri fasikülünü almıştım ama Acil daha güzel bence, nerdeyse her fasikülü vardı. Aydın'da ben çözmedim ama bilindik bir yayın.
Bizim matematik hocası genelde acil yayınlarına çok çok zor bir seviye direkt başlamayın gibi uyarılarda bulunuyordu. Ben AYT'ye sıfırdan çalışmaya başlayacağım bana ne önerirsiniz? Ya da arkadaşın izlediği yolu izleyebilir miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı