AYT matematik başlamak için ilk 12 konuyu bilmek yeterli mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
Merhaba. Şu an matematikte çok kötüyüm. TYT matematik ile AYT matematiği aynı anda yürütmek istiyorum. AYT matematik için TYT ilk 12 konuyu bilmek yeterli mi? Mert Hoca'nın bu kampı ile çalışacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk 12 konuyu bilmek zorundasın çünkü bu matematiğin temelidir. Eğer AYT de başarılı olmak istiyorsan fonksiyonları bir kere güzel bir şekilde bitirip anlaman sorularını çözmen gereklidir çünkü AYT fonksiyonlar üzerine kurulu bir alan.

Kendin hakkında detay ver. Sayısalcı mısın, hedef sıralaman kaç, TYT'de her derste kaçar net yapıyorsun, AYT'de kaçar net yapıyorsun, hangi derslerde ne kadar ilerledin? Bunları bilelim ki sana özel ne yapman gerektiğini yazabilelim.

Eşit ağırlıkçıyım. Hedek 100k. TYT de 15-25 netlerdeyim. Çalışmaya yeni başlıyorum. AYT denemesi hiç yapmadım. TYT denemesinde matematiğe çok bakmıyorum zaten yapamam diye. Türkçede 10-20 net civarı, matematik 1-2 net. Sosyal 5 net falan çıkar. Fene hiç bakmadım.

İlk 12 konuyu bilmek zorundasın çünkü bu matematiğin temelidir. Eğer AYT de başarılı olmak istiyorsan fonksiyonları bir kere güzel bir şekilde bitirip anlaman sorularını çözmen gereklidir çünkü AYT fonksiyonlar üzerine kurulu bir alan.

Hocam o zaman önce ilk 12 konu sonra fonksiyonlar çalıştıktan sonra AYT çalışmaya başlabilirim değil mi?

Eşit ağırlıkçıyım. Hedek 100k. TYT de 15-25 netlerdeyim. Çalışmaya yeni başlıyorum. AYT denemesi hiç yapmadım. TYT denemesinde matematiğe çok bakmıyorum zaten yapamam diye. Türkçede 10-20 net civarı, matematik 1-2 net. Sosyal 5 net falan çıkar. Fene hiç bakmadım.

Hocam o zaman önce ilk 12 konu sonra fonksiyonlar çalıştıktan sonra AYT çalışmaya başlabilirim değil mi?

Tabii başlayabilirsin. Temel bir çalışma yeterli olacaktır fonksiyonlar için eşit ağırlıktan gireceksen sınava. Fen bakmaya da başlayabilirsin hem bol bol zamanın var sana tavsiyem rahat halledilebilen konuları çalışman, sene sonunda 10 net yapman yeterli olur.

Merhaba. Şu an matematikte çok kötüyüm. TYT matematik ile AYT matematiği aynı anda yürütmek istiyorum. AYT matematik için TYT ilk 12 konuyu bilmek yeterli mi? Mert Hoca'nın bu kampı ile çalışacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlk 12 konu, kümeler ve fonksiyonları çok iyi bilmen gerekiyor. Özellikle fonksiyonlar aşırı önemli çünkü mesela AYT'de logaritma dediğimiz konunun asıl adı mesela logaritma fonksiyonu, trigonometrinin trigonometrik fonksiyonlar. Kısaca AYT'deki tüm konular birer fonksiyon konusudur.

İlk 12 konu yeterli değil çünkü tyt ayt ortak konuları çarpanlara ayırma, fonksiyon 1 vb 10.sınıf konularını da iyi bilmen gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı