AYT matematik ne zaman biter?

Hocam konular yetişir lakin geçen sene AYT matematiğe şubatta başlamış biri olarak sana önerim marta sarkıtmamaya çalış çünkü bende geçen sene şubatta başladım. Konular yetişti o kısımda sıkıntı yok ama konuları tam anlamıyla pekiştirememiştim. Çünkü zaman kısıtlıydı o yüzden AYT matematiğe ne kadar erken başlarsan o kadar iyi oluyor.

Hocam eğer düşündüğüm gibi diğer dersleri halledebilirsem 8-10 saatlik bir çalışma ayırabilirim gibi geliyor 3-4 soru bankası bitirmek sence biraz ütopik mi? Bu 3 aylık sürede.

Hocam eğer düşündüğüm gibi diğer dersleri halledebilirsem 8-10 saatlik bir çalışma ayırabilirim gibi geliyor 3-4 soru bankası bitirmek sence biraz ütopik mi? Bu 3 aylık sürede.

Çalışma sürenin seninde dediğin gibi çoğunu matematiğe vereceksen 3-4 soru bankası bitirmek hiç de ütopik değil.

Teşekkür ederim.

Hocam günlük 8-10 saat Full matematiğe ayırsan ki bu hiç öyle beklendiği gibi olmuyor illaki aksaklıklar çıkıyor diğer dersler ne olacak konuları bitirmiş bile olsan sürekli tekrar ve branş-genel deneme gerekli oluyor sen yine hedeflerini ufak ufak arttırarak git çünkü bir anda Full çekeceğim diye yola çıkınca demoralize olma ihtimalin yüksek.

Hocam günlük 8-10 saat Full matematiğe ayırsan ki bu hiç öyle beklendiği gibi olmuyor illaki aksaklıklar çıkıyor diğer dersler ne olacak konuları bitirmiş bile olsan sürekli tekrar ve branş-genel deneme gerekli oluyor sen yine hedeflerini ufak ufak arttırarak git çünkü bir anda Full çekeceğim diye yola çıkınca demoralize olma ihtimalin yüksek.

Kesinlikle çünkü aynı hatayı geçen sene bende yaptım ve mezuna bıraktım. Bence AYT matematiğe geç başlayıp 8-10 saat çalışmaktansa erken başlayıp güzelce verimli çalışmak daha önemli.

Kesinlikle çünkü aynı hatayı geçen sene bende yaptım ve mezuna bıraktım. Bence AYT matematiğe geç başlayıp 8-10 saat çalışmaktansa erken başlayıp güzelce verimli çalışmak daha önemli.

Hocam 8 - 10 saat çalışmanın emin olun 2 3 saati verimsiz geçer. Bakın böyle yüksek saatleri kendinizi alıştırmadan ya da hızlıca geçerseniz 2 gün dayanırsınız. 8 - 10 saat güzel bir çalışma saati ama bünyeniz ve siz buna nasıl tepki vereceksiniz bilmiyoruz.

Yani hocam bu işi marta bırakmayı göze alabiliyorsan muhtemelen 12. sınıfsın ve sende bizim gibi AYT'ye geç başlamanın pişmanlığını yaşayacaksın elinden geldiğince erken başla.

Hocam 8 - 10 saat çalışmanın emin olun 2 3 saati verimsiz geçer. Bakın böyle yüksek saatleri kendinizi alıştırmadan ya da hızlıca geçerseniz 2 gün dayanırsınız. 8 - 10 saat güzel bir çalışma saati ama bünyeniz ve siz buna nasıl tepki vereceksiniz bilmiyoruz.

12. sınıf olan biri için 8-10 fazla yorucu olabilir ama mezuna kalmış bir öğrenci 8-10 saate çıkamıyorsa bile en az 6 saat çalışmalı bence sonuçta günün neredeyse tamamı evde geçiyor. Ama dediğin şey kesinlikle doğru.

AYT matı Mart'ın başından başlamayı düşünüyorum günlük 8-10 saat ayırabilirim hakkıyla yetişir mi hazirana kadar?
Fullemek istiyorum.
Öyle bir şeyin imkanı yok.
AYT matematiği çok kolay lokma sanıyorsunuz heralde siz.
O dersi AYT'de fullemek için en maksimum 1 Aralık iş başı yapman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı