AYT netleri günlük 8 saat çalışmayla artar mı?

Daha fazla  
Aktif olarak AYT netlerim 25-30 arası. Fizik ve kimya bitti, ikisinden de birer kitap çözdüm. Biyolojinin yarısındayım, tek kaynak çözüyorum. AYT matematikte logaritmadayım, 2 kaynaktan çözerek gidiyorum. Ek olarak fizik, kimya ve biyolojiden 1'er kaynak daha çözeceğim. Günde ortalama 8 saat çalışıyorum. Net hedefim 60. kalan zamanda çıkılır mı?

Aktif olarak AYT netlerim 25-30 arası. Fizik ve kimya bitti, ikisinden de birer kitap çözdüm. Biyolojinin yarısındayım, tek kaynak çözüyorum. AYT matematikte logaritmadayım, 2 kaynaktan çözerek gidiyorum. Ek olarak fizik, kimya ve biyolojiden 1'er kaynak daha çözeceğim. Günde ortalama 8 saat çalışıyorum. Net hedefim 60. kalan zamanda çıkılır mı?
Mümkün. Diğer hocalarımın dediği gibi MEBİ denemelerine ve konu özetlerine vesaire kesinlikle bakın. Özellikle MEBİ denemelerinin soruları güzel ve bazıları haylice zor. Ayrıca akşam yatmadan Youtube'da Şükrü Akkoyun ve Eyüp B.'nin çözdüğü, tek ama güzel ve düşündürücü soruları izleyin, hatta not alın bir süre sonra çözmeye çalışın matematik için. Diğer branşlar zaten öyle abartılacak kadar sorun değil halledersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı