AYT sözel nasıldı?

75 AYT 62 TYT geldi obp 88 ilk bin gelir mi sizce?
Sınav bence AYT açısından oldukça kolaydı -sözel alanında- ben yığılma olacağını düşünüyorum.

Benim sözel TYT: 73 AYT: 65,75 OBP:90.Geçen senelere göre güzel sıralamalar gözüküyor ama sözelde yığılma olacak muhabbeti yüzünden emin olamıyorum. Şahsi fikrim genele baktığımızda sözel alanı o kadar da çıtır çerez değildi ya da bana öyle geldi bilemiyorum. Bence geçen senelere yakın sıralamalar gelecektir. Sözelde,
sayısalda beklenen gibi ne düşük netlerle aşırı iyi sıralamlar ne de iyi netlerle yığılmadan dolayı aşırı geri atmalar olmayacaktır diye düşünüyorum. Standart sonuçlar bekliyorum. Keşke hemen açıklasalar bizde işimize baksak. Sözelciler olarak azınlıkta olduğumuz içinde bu konuda konuşacak insan sayısı çok az bu başlığı yakalamam iyi oldu sizin de fikirlerinizi merak ediyorum hocalarım hakkımızda hayırlısı olsun.

Benim sözel TYT: 73 AYT: 65,75 OBP:90.geçen senelere göre güzel sıralamalar gözüküyor ama sözelde yığılma olacak muhabbeti yüzünden emin olamıyorum. Şahsi fikrim genele baktığımızda sözel alanı o kadar da çıtır çerez değildi ya da bana öyle geldi bilemiyorum. Bence geçen senelere yakın sıralamalar gelecektir. Sözelde,
Sayısalda beklenen gibi ne düşük netlerle aşırı iyi sıralamlar ne de iyi netlerle yığılmadan dolayı aşırı geri atmalar olmayacaktır diye düşünüyorum. Standart sonuçlar bekliyorum. Keşke hemen açıklasalar bizde işimize baksak. Sözelciler olarak azınlıkta olduğumuz içinde bu konuda konuşacak insan sayısı çok az bu başlığı yakalamam iyi oldu sizin de fikirlerinizi merak ediyorum hocalarım hakkımızda hayırlısı olsun.

Sözel çalışana kolaydı bence. Mantık sorulardı vardı ama genel olarak bilgi gerektiren sorularla doluydu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı