12. sınıf ortalama TYT Matematik 8 net, Türkçe 25 net.11.sınıf mısın? Netin TYT mat özelinde kaç geliyor?
Hocam cidden AYT çok kötü geliyor. En son denemede 3 net yaptım.TYT 40-42 seviyelerinde ise AYT'ye dönüp yüzünü çevirme bile şu an, TYT odaklan. Türkçe çalış, bol bol paragraf çöz dil bilgisi çalış, matematik çalış konu bitir soru çöz. Fene göz at sayısalcıysan. Netlerin yavaştan artmaya başladığı zaman ve kasım'ın ortası gibi en geç başlarsın AYT matematiğe.
Hocam cidden AYT çok kötü geliyor. En son denemede 3 net yaptım.
Sayılascı olduğuna emin misin zira netlerin çok düşük. Bende aşağı yukarı o netleri yapıyorum ve sadece paragraf ve sosyal kısmından net topluyorum. Sana tavsiyem dil bilgisi ve matematik çalışman.Sayısalcıyım. TYT'de ortalama 40-42 net yapabiliyorum ama AYT'de hiçbir şey yapamıyorum. Başlangıç için tavsiyeleriniz nelerdir?
Biyolojide ayt ye başlayabilir.Türkçe güzel de AYT fen ve matematik yapabilmek için TYT bilmek gerekiyor yani 11. sınıfın yani AYT'nin %60ı orada fizik ve kimyası yarım dönemden fazla TYT konuları ikisini de arttırabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.