AYT yapılabilir mi?

Sana tek önerim AYT fen kasman son 2 ayda AYT fen kastım 21 net getirdim AYT fen kısa ve çok zorlamıyor AYT matematikten daha iyi gelir AYT matta matın güler yüzünü izleyebilirsin.

TYT de ilk 12 konuyu mu bitirmeliyim, yoksa problemlere mi abanmalıyım, ya da ilk 12 konuyu bitirip AYT de çıkan TYT konularını da halledebilirim belki.

Şu an sadece matematik kafamı karıştırıyor. TYT mat 10-15 AYT mat 10-15 yapsam yeterde artar düşüncesindeyim. Ama kafam acayip karışık.

Sana farklı bir taktikte daha vereyim olduğun yerde kütüphane varsa oraya git daha verimli geçiyor evde çalışmanı pek önermem ayrıyeten hedefin düşük bile daha yükseğini yaparsın sadece çalış emek göster.

Hocam ilk 12 konu sayesinde AYT de TYT soruları dediğiniz gibi yapılıyor. Eski senelerde olsak o kadar zor olacağını söylemezdim ama bu sene lti olmadığı için TYT soruları AYT'de can alıcı olabilir. :)

Ya da üslü-köklü-rasyonel-fonksiyon-pkbo yi yapıp AYT konuları için temel mi atmalıyım.

Sana tek önerim AYT fen kasman son 2 ayda AYT fen kastım 21 net getirdim AYT fen kısa ve çok zorlamıyor AYT matematikten daha iyi gelir AYT matta matın güler yüzünü izleyebilirsin.

Peki temeliniz fen gibi olsaydı matematikte 2 ayda kaç yapardınız ama şimdi limit türev integral kalktıya 25 yapılır mı_.
Şimdi 8-10 yapıyorum.

Sana farklı bir taktikte daha vereyim olduğun yerde kütüphane varsa oraya git daha verimli geçiyor evde çalışmanı pek önermem ayrıyeten hedefin düşük bile daha yükseğini yaparsın sadece çalış emek göster.

İnanki böyle sıkıntılı işlerin sırrı realist olmak. Şurada 2-3 ay kalmış daha fende onca konu var. Matematikde 1 soru işaretleyemiyorum. O yüzden realist bakıp 10-15 yapmaya çalışırım. Daha verimli olacağını düşünüyorum.

Peki temeliniz fen gibi olsaydı matematikte 2 ayda kaç yapardınız ama şimdi limit türev integral kalktıya 25 yapılır mı_.
Şimdi 8-10 yapıyorum.

Hocam 8-10 nasıl yapıyorsun. Bana da bir tavsiye ver.

İnanki böyle sıkıntılı işlerin sırrı realist olmak. Şurada 2-3 ay kalmış daha fende onca konu var. Matematikde 1 soru işaretleyemiyorum. O yüzden realist bakıp 10-15 yapmaya çalışırım. Daha verimli olacağını düşünüyorum.

Hocam 8-10 nasıl yapıyorsun. Bana da bir tavsiye ver.

Fende bir sürü konu mu var :D dostum fizik 11. sınıf 1 ayda rahat biter biyolojide sistemler maksimum 1.5 ay kimya desen kısa zaten ama biraz zor.
Şu videoyu izlemeni öneririm tamamını
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiziği de bu kanaldan izle bana teşekkür edersin.

Şimdi 8-10 yapıyorum.

3 ay AYT mat çok rahaat yetişir fen temelin varsa trigoya biraz ağırlık var zaten lti yok hatta 2 ayda bitirir son 1 ay deneme yapın. Ve arkadaşlar konularınız bitmeden deneme yapmak gibi bir saçmalığa bulaşmayın sadece vakit kaybı olur.

Fende bir sürü konu mu var :D dostum fizik 11. sınıf 1 ayda rahat biter biyolojide sistemler maksimum 1.5 ay kimya desen kısa zaten ama biraz zor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

3 ay AYT mat çok rahaat yetişir fen temelin varsa trigoya biraz ağırlık var zaten lti yok hatta 2 ayda bitirir son 1 ay deneme yapın. Ve arkadaşlar konularınız bitmeden deneme yapmak gibi bir saçmalığa bulaşmayın sadece vakit kaybı olur.

Yemin ederim en mantıklı konuşanlardan birisin. Bu konuda herkes 3 ayda hiçbir halt falan olmaz diyorlar bazı arkadaşlara işte o zaman üzülüyorum. Düzenli ve sistemli gidilirse neden olmasın? Altuğ Hoca hakkında da katılıyorum.

Yemin ederim en mantıklı konuşanlardan birisin. Bu konuda herkes 3 ayda hiçbir halt falan olmaz diyorlar bazı arkadaşlara işte o zaman üzülüyorum. Düzenli ve sistemli gidilirse neden olmasın? Altuğ hoca hakkında da katılıyorum.

Sizin gibi düşünen insanlarla karşılaşmak büyük bir mucize. Matematikte AYT'ye abanacağım. TYT de de problem+temel kavramlar yeter de artar.

Şu an aklımı karıştıran tek şey AYT matta çıkacak ilk 12 konu. 8-10 civarı soru gelebilir. Sizce ne yapmalıyım? Şu ilk 12 konuyu yapamıyorum. Sorularında da çok saçmalıyorlar. İlk 12 konuyu teorik olarak öğrenip. AYT'ye başlamalı mıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı