AYT'ye başlamak için erken mi?

semihşahin

Decapat
Daha fazla  
Bugün parafın Türkiye geneli denemesine girdim TYT olarak. Saçma bir matematiği olsa da ilk deneme sınavımdı bu sezon ve netlerim şu şekilde (eğer internette sızdırılan cevap anahtarı doğru ise) toplam 70 geldi:
Kasım'da AYT başlıyorum TYT'ye çok vakit ayırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum bence yeterli bu direkt AYT başlamak istiyorum kasım ayında. Sizce doğru bir strateji mi?
Hedef: Sayısal ilk 150k

1760203626709.png

Bugün parafın Türkiye geneli denemesine girdim TYT olarak. Saçma bir matematiği olsa da ilk deneme sınavımdı bu sezon ve netlerim şu şekilde (eğer internette sızdırılan cevap anahtarı doğru ise) toplam 70 geldi:
Kasım'da AYT başlıyorum TYT'ye çok vakit ayırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum bence yeterli bu direkt AYT başlamak istiyorum kasım ayında. Sizce doğru bir strateji mi?
Hedef: Sayısal ilk 150k

Eki Görüntüle 2586481
AYT'ye başlamak için geç bile kalmışsınız.

Kasıma kadar en azından matematik ve geometrini geliştirebildiğin kadar geliştr. 25 civarına çekebilirsen süper olur. Ama şu an bile başlayabilirsin sorun olmaz. İlk 12 ve fonksiyon tamamsa AYT matematik başlanabilir.

AYT'ye başlamak için geç bile kalmışsınız.

Bir şeyi de abartmayın be kardeşim.

Önce yazmayı öğren, sonra derece yapmış birisine karşı çıkarsın.

Derece yapmanız bir şey değiştiriyor mu hocam. Sonuçta arkadaşın hedefi 150 bin. Zaten derece yapmak isteyen şu an AYT'de bir yere kadar gelmiştir. 150 bin denilen sıralamayı AYT'ye Ocak'ta başlasa bile yetiştirir. Hatta daha iyisini yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı