AYT'ye ne zaman başlanmalı?

Bende bıyıklı matematik temel kampı bitirdim yeni yanında aktif matematik ve ant. Matematik 1 kitabı bitti hala anlamadığım yerler oluyor çözemedim yerler ya da yarısına kadar çözemediğim yerler oluyor rasyonel sayılar da bende hala sıkıntı yaşıyorum ama eskisine nazaran daha az 10 günde temel matematik ile temel direk oturmuyor izledikten sonra soru çözmen lazım artık kolay seviyeden çıkıp kolay + orta seviye geçmen lazım oraya geçince bakıyorsun bunları çözemem ama video anlatımlı ve çözüme giden yolları izleyince hepsi yavaş yavaş oturuyor. Tabii bir yandan bıyıklı matematik 55 günde TYT kampını izleyeceksin bende izliyorum videolar bittikten sonra hızlı bir tekrar problem ve soru çözümü yaptıktan sonra oluyor. TYT matematik çalışınca olacak bir şey değil bana kalırsa çalıştıktan sonra soru çözdükten sonra olacak bir şey.

Çözmez olur muyum en az 1-2 test ama 10 günde temel atma kampında soru çözecek vakit yoktu çünkü kamp uzundu bitmek bilmiyordu elimdeki tek kaynakda oydu yeni kaynaklar alacak parayı kolay bulamadığımdan matematiğin ilacında video çözümleri izleyince sen bunumu yapamadın diyordum bazı sorular sadece çıkartma istiyordu benden ama bir ara rasyonel sayılarda benzer bir çıkarma sorusu gördüm ve o soruyu çözebildiğimde öz güvenim biraz yerine geldi soru tipi gördükçe bir şeyler düzeliyormuş gibi geldi

Yanlışı öğrenmek o zaman önemli yapmadığın sorunun çözümünü görmek onemli.

Hocam yanlış yapabilirsin bende yaptım bugün bayağı bir soru çözdüm doğrularım da çıktı ama yanlışlarım da vardı. Yanlış videoların çözümlerine ve gidiş yollarına baktım nasıl yapıldıklarını anlamaya çalıştım. Çözüme gitmenin çok yolu var ondan.

Normal bir şey bende zorlanıyorum ki şu zamana kadar matematikten anlamadık ya da anlamak istemediğimiz için kaynaklanıyor ama oda geçecek 1 2 ay sonra çünkü ilk matematik çalışmamız o konular bitecek 7+8 net bandında olacaksın sonra problemlere geçiş oluyor oradan da en kötüsü 13+14 kadar ilerliyor sonra diğer konular tabii problemlere geçtikten sonra AYT matematikte ufaktan kapıyı açmaya başlıyorsun.

En son Bilgi Sarmal genel deneme çözdüm 5 net yaptım 2 soruyu 1 rasyonel 1 taneside basit bir sayı proble miydi domates kivi sorusuydu oralarda yanlış yorumlamadan kaybettim 45 net TYT yaptım toplamda benden daha kötüleride var önceden kalem oynatamıyordum bilgi sarmalda bir şeyler yapabildim en azından

Hocam bana en önemli onerın nedir daha 4.gündeyim ve bitmedi hedefim 13-14 net hiç anlamıyorum soruları.

Ben kampı 1 ayda bitirdim en fazla 20 diyorlardı tek o kamp ile gitme yanında benim yazdığım kitaplar ya da farklıları olsun oralardan da o gün gördüğün konunun sorularını çöz ben kamp videolarına 2 güne yayıyordum çok uzunlar diye sonra diğer 2 gün o kamptaki konu ile ilgili soru çözüyordum.

Ben kampı 1 ayda bitirdim en fazla 20 diyorlardı tek o kamp ile gitme yanında benim yazdığım kitaplar ya da farklıları olsun oralardan da o gün gördüğün konunun sorularını çöz ben kamp videolarına 2 güne yayıyordum çok uzunlar diye sonra diğer 2 gün o kamptaki konu ile ilgili soru çözüyordum.

Ben gidip kampı bitirmeye çalışıyordum sadece elimde ek bir kaynak yoktu şu anki ilaç kitabından rasyonelleri bitirdim neredeyse

Ben bu ay sonuna kadar bitirip gerçek kampa başlayıp coğrafya ve dil bilgisi birlikte götürüp aralıkta fene geçmek istiyorum mümkünmü sizce dil bilgisi temelim var

En son Bilgi Sarmal genel deneme çözdüm 5 net yaptım 2 soruyu 1 rasyonel 1 taneside basit bir sayı proble miydi domates kivi sorusuydu oralarda yanlış yorumlamadan kaybettim 45 net TYT yaptım toplamda benden daha kötüleride var önceden kalem oynatamıyordum bilgi sarmalda bir şeyler yapabildim en azından.

Soru tipi gördükçe düzeliyor evet. Benim de son denememde bugün ki öylesine test yaptım 9 - 3 çıktı ki problemlere bakmadım çünkü tuttuğum süre zarfında yetişmedi 5 net gayet güzel ki o kamp bittikten sonra genelde herkes bende dahil o netlerde oluyor oldum da.

Ben bu ay sonuna kadar bitirip gerçek kampa başlayıp coğrafya ve dil bilgisi birlikte götürüp aralıkta fene geçmek istiyorum mümkünmü sizce dil bilgisi temelim var
Dil bilgisini ben son 3 ay kala başlayacağım unutabilirim günde genelde 4 saat matematik 1 saat paragraf ya da soru bankası çözüyorum Türkçe ve edebiyat netleri istediğim seviyelere yaklaşmaya başladı

Soru tipi gördükçe düzeliyor evet. Benim de son denememde bugün ki öylesine test yaptım 9 - 3 çıktı ki problemlere bakmadım çünkü tuttuğum süre zarfında yetişmedi 5 net gayet güzel ki o kamp bittikten sonra genelde herkes bende dahil o netlerde oluyor oldum da.

Dil bilgisini ben son 3 ay kala başlayacağım unutabilirim günde genelde 4 saat matematik 1 saat paragraf ya da soru bankası çözüyorum Türkçe ve edebiyat netleri istediğim seviyelere yaklaşmaya başladı

Dil bilgisini ben son 3 ay kala başlayacağım unutabilirim günde genelde 4 saat matematik 1 saat paragraf ya da soru bankası çözüyorum Türkçe ve edebiyat netleri istediğim seviyelere yaklaşmaya başladı.

Dil bilgisini ben son 3 ay kala başlayacağım unutabilirim günde genelde 4 saat matematik 1 saat paragraf ya da soru bankası çözüyorum Türkçe ve edebiyat netleri istediğim seviyelere yaklaşmaya başladı.
hocam dediğim olurmu diye sordum

Ben gidip kampı bitirmeye çalışıyordum sadece elimde ek bir kaynak yoktu şu anki ilaç kitabından rasyonelleri bitirdim neredeyse.

Kampı hızlıca bitirmek bir tık mantıksız olmuş çünkü temel kampı anlamak zorundayız yoksa temel gene çöker.

Hocam dediğim olur mu diye sordum.

Olur niye olmasın ben sadece kendi fikrimi söyledim hepimizin çalışma saatleri şartları aynı değil.

Türkçede 28.5 net yapmıştım ama Bilgi Sarmal'ın paragrafları zor değildi onu da geliştirmek önemli 28.5 net gerçekten bayağı az 35 net seviyesine çekmek lazım en az

Technopat Haberler

Geri
Yukarı