Az oynanan etkili jungle önerisi

Aatrox oynamanı tavsiye ederim özellikle zıpkın çıktıktan sonra öldürülmesi baya zorlaşıyor. Eğer orta koridorda mana gerektirmeyen bir hero varsa Yorick de çok güçlü oluyor. Yeni sezonda Zac de çok güçlü oluyor özellikle attığı baskınlarda baya bir etkili E yeteneği sayesinde. Orman kamplarını hızlı dönmek istiyorsan Shyvana da öneririm. Shyvananın bazı orman temizleme taktikleri vardır internetten onları bulabilirsen çok hızlı seviye atlayıp eşya tamamlaya biliyorsun. Xin Zhao da çok etkilidir özellikle Hybrid hasar kasıldıktan sonra tank şampiyonlara da çok rahatlıkla saldıra biliyorsun.
 
Kazanma oranı şu an nispeten iyi olan bir amumu var, ama oyun tarzı çok önemli. Ne olursa olsun kimseyi takmadan taşıyıcıya kilitlenmelisin. Ayrıca erken oyunda ormanı dönerken yavaş kalırsın. Birazcık ormandan feda edip koridorları kamplaman erken oyunu domine edecektir.
Birde düşük eloda saldırı hızı ormancı modası var shyvana, xin vb. Bunları herzaman tercih etmemelisin. Özellikle takımda tank eksiği varken bende hasar veririm deyip saldırı hızı ormancısı almamalısın. Gerçekten oynamaya kararlıysan zıpkının yanına bir hasar itemi daha ekleyip tanka dönmen faydalı olur.
İşlevsel ormancılar favorimdir herzaman. Koridorları darlayan bir lee sin veya takım savaşlarını belirleyen yeteneklere sahip gragas. İşlevsel kitle kontrol vb. yetenekleri ile takımını kastırıp aynı zamanda hasarıda üstüne alabilirsin.
En son olmazsa olmaz suikastçi tipi ormancı olan kha'zix, nidalee vb. şampiyonlarda duruma göre hayat kurtarabiliyor. Benim görüşüme göre üst koridor ve destek oyuncuları yeterince tank ise bu tercihleri yapmalısın. Erken oyunda biraz ormana saklanıp orta oyunu domine edebilirsin.
Alıntı değildir, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
 
Warwick olabilir ben öyle aman aman bi oyuncusu değilim ama ormanda iş yapıyorum saldırı hızı ve can çalma kas işini görür
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı