Konu onaylanana kadar gideceğin yere gitmişsindirşaka bir yana ne yaptın?
Yapacak başka bir şeyim olmadığı için uyudum.
Konu onaylanana kadar gideceğin yere gitmişsindirşaka bir yana ne yaptın?
Kaçta uyuyorsun? 8 sene önce sabah 6-7 gibi uyuyup 10 gibi kalkardım. Nedeni, kitap okurdum. Şimdi öyle değil.Yapacak başka bir şeyim olmadığı için uyudum.
Kaçta uyuyorsun? 8 sene önce sabah 6-7 gibi uyuyup 10 gibi kalkardım. Nedeni, kitap okurdum. Şimdi öyle değil.
Ben de, 12. sınıfta; sabaha kadar coğrafya çıkmış soruları çalıştım, hiç uyumadan okula gittim. Sınavdan kaç aldım? 70. Sınav olduktan sonra uyudum. Sıra arkadaşım beni öldü zannetmiş. Çağırmış, uyanmamışım. Çok korkmuş. Eve zorla gittim, ayakta bile duramıyordum.Lisede bir sınava hazırlanıyordum son gündü. Akşam oturdum sabaha kadar çalıştım. Son bir saatte uyumuştum. Sınavdan en yüksek puanı almıştım sınıfta.
özet: uyuyun.
Şu an saat 5.40 ve 6.30'da alarmım çalacak. Neredeyse hiç uykum yok. Uyursam uykulu şekilde geçireceğim tüm günü. Ama uyumazsam uykum gelmeyecek veya daha az gelecek. Böyle durumlarda az uyumak mı, hiç uyumamak mı daha mantıklı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.