batuhany75
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 4 aydır spor yapıyorum. 4 ayda 6-7 KG verebildim ama inanın bana o kadar az besleniyorum ki günde 1 tavuk pilav akşam da 500gr sade tavuk göğsü yiyorum full protein besleniyorum kas gelişimi için. Geçen ay kilom 75'di. Aynı rutine aynı beslenmeye ve aynı haftada 3 gün fullbody spor yapmama rağmen bu ay ölçüldüğümde 78kg çıktım. İnanılmaz moralim bozuldu. Her şeyden kısıp, bu kadar emek verip saatlerce spor yapıp tekrar eski kgmi görmek moralimi bozdu.
Sadece haftada 1 gün kendime ödül niyetine normal insanlar gibi yemek yiyorum(dürüm pizza vs.). O kadar. Ölçümden bir gün önce genelde yemezdim fakat dün ölçümden bir gün önce böyle yemek yedim. Ama aradan +10 saat geçtikten sonra ve su bile içmeden gittim ölçüme ve sonuç beni dumura uğrattı.
Bu durum normal mi arkadaşlar? Yoksa ölçüm mü yanlış. Ölçümü aşağıya bırakıyorum, ölçüm tarihleri ve ölçüm grafikleri ay ay mevcut. Bu işe uzun yıllarını vermiş ve bilgi sahibi insanlar bilgilendirme yaparsa sevinirim.
Sadece haftada 1 gün kendime ödül niyetine normal insanlar gibi yemek yiyorum(dürüm pizza vs.). O kadar. Ölçümden bir gün önce genelde yemezdim fakat dün ölçümden bir gün önce böyle yemek yedim. Ama aradan +10 saat geçtikten sonra ve su bile içmeden gittim ölçüme ve sonuç beni dumura uğrattı.
Bu durum normal mi arkadaşlar? Yoksa ölçüm mü yanlış. Ölçümü aşağıya bırakıyorum, ölçüm tarihleri ve ölçüm grafikleri ay ay mevcut. Bu işe uzun yıllarını vermiş ve bilgi sahibi insanlar bilgilendirme yaparsa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: