Azerbaycan-Rusya ittifakı

İllaki bir müdahale yaparlar, yapmak zorundalar. Ayı aç şekilde saldırıyor her yere.

Amerika meydanı bırakmaz Rusya'ya. Çin Rusya'ya destek sağlarsa Amerika 2 katı destek sağlar.
 
Amerika meydanı bırakmaz Rusya'ya. Çin Rusya'ya destek sağlarsa Amerika 2 katı destek sağlar.
Kırım'da müdahale edilmedi, Donbass-Luhansk-Donetsk'de müdahale edilmedi, umarım 3. ye bir şeyler yaparlar.
 
Kırım'da müdahale edilmedi, donbass-luhansk-donetsk'de müdahale edilmedi, umarım 3. ye bir şeyler yaparlar.

Kırım biraz son dakika golü gibi oldu. O ara ABD Suriye ve Irak ile meşguldü. Bu sefer oldu bittiye izin vermemeye kararlı gibi.
 
Amerika meydanı bırakmaz Rusya'ya. Çin Rusya'ya destek sağlarsa Amerika 2 katı destek sağlar.

Hocam müdahale etmez. Bu çok zor. Biden bile açıklamalarıyla körüklüyor olayları. Savaş çıkmasını herkesten çok o istiyor. Putin, Kırım için zamanında biz verdik ve geri aldık demişti. Aynı şekilde Donetsk bölgesi içinde bunu söylüyor. Hatta Ukrayna'yı biz kurduk diyor. Üşenmeseler tüm Ukrayna'yı ele geçirecekler.
 
Azerbaycan ve Rusya ittifakı olduğuna göre bunun altından illaki bir şey çıkar.
 
Muhtemelen bizim Kuzey Irak'taki serbest bölge misali Rusya ile Ukrayna arasındaki bölgede belli bir süre askerî savunma hamleleri olacak. Direkt savaş olacağını sanmıyorum.

Yani, inşallah olmaz diyelim.
 
Hocam müdahale etmez. Bu çok zor. Biden bile açıklamalarıyla körüklüyor olayları. Savaş çıkmasını herkesten çok o istiyor. Putin, Kırım için zamanında biz verdik ve geri aldık demişti. Aynı şekilde donetsk bölgesi içinde bunu söylüyor. Hatta Ukrayna'yı biz kurduk diyor. Üşenmeseler tüm Ukrayna'yı ele geçirecekler.

Neden olmasın? Ermenistan zaten önce karabağ ve Azerbaycan'a ait rayonları ele geçirdi. Sonrası ise bütün Azerbaycan ve Gürcistan'ın bir kısmını bile istiyor. Sözde büyük Ermenistan haritasında. Rusya başkanı Putin bence Stalin gibi düşünüyor.
 

Geri
Yukarı