Hangi sınıf ehliyet alacaksın bütçen nedirPeki motor ehliyeti aldığım aman bu markaların hangi motorlarını almalıyım başlangıç için Fiyat'ı uygun ve görünüşü güzel olan![]()
Hangi sınıf ehliyet alacaksın bütçen nedirPeki motor ehliyeti aldığım aman bu markaların hangi motorlarını almalıyım başlangıç için Fiyat'ı uygun ve görünüşü güzel olan![]()
Hocam bütçem çok belirsiz önerilere göre bütçe belirleyeceğim ama 200ün üzerine çıkacağımı düşünmüyorum.Hangi sınıf ehliyet alacaksın bütçen nedir
Ehliyet ne alacağın a2 miHocam bütçem çok belirsiz önerilere göre bütçe belirleyeceğim ama 200ün üzerine çıkacağımı düşünmüyorum.
200 bine kadar alınacak en güzel motor Honda cb250r.Peki motor ehliyeti aldığım aman bu markaların hangi motorlarını almalıyım başlangıç için Fiyat'ı uygun ve görünüşü güzel olan![]()
200 bine kadar alınacak en güzel motor Honda cb250r.
A1 Alacağım 125cc.Ehliyet ne alacağın a2 mi
Ehliyete para vereceksen neden a1 alacaksın ki? Neyse o zaman cb125r veya xsr125 öneririm.A1 Alacağım 125cc.
A2 alıp 125cc mi almalıyım?Ehliyete para vereceksen neden a1 alacaksın ki? Neyse o zaman cb125r veya xsr125 öneririm.
125cc bile alacak olsan yaşın yetiyorsa en üst seviye ehliyeti almalısın. Daha sonra yükseltmek istediğinde neredeyse 1 ehliyet ücreti daha ödeyeceksin. Ben yükseltmem deme. Herkes o yollardan geçti. Ben motor ehliyeti alırken forza 250 için a2 alacaktım. Bana yeter, daha üstüne ihtiyacım yok diyordum. İyi ki A almışım. Şimdi 700cc motora biniyorum. Yetmiyor. A2 alsaydım şu anki motorumu bile kullanamazdım.A2 alıp 125cc mi almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.