Anladım hocam. Ne zaman verdiniz bu parayı? Bugünde böyle midir?Ben B ehliyetim varken 10 bin kursa, yaklaşık 4-5 civarı da ehliyete verdim. B ehliyeti sizi yazılı sınavdan muaf tutuyor sadece
Anladım hocam. Ne zaman verdiniz bu parayı? Bugünde böyle midir?Ben B ehliyetim varken 10 bin kursa, yaklaşık 4-5 civarı da ehliyete verdim. B ehliyeti sizi yazılı sınavdan muaf tutuyor sadece
Kasımda verdim. Yakın zamanda bir arkadaş da kursa bu kadar verdi, diğer ücretlere zam gelmiş mi bakman lazım, büyük ihtimal benim belirttiğim civara patlarAnladım hocam. Ne zaman verdiniz bu parayı? Bugünde böyle midir?
E biz ne dedik arkadaşım? Yazılı sınavdan muaf olduğunda geriye sadece direksiyon kursunun ve sınavının ücreti kalıyor zaten A1 ehliyet için. Ehliyeti de yeniletmene gerek kalmadığı için ekstra başka bir maliyetin yok.Yanlış bilgi. Sadece yazılı sınavdan muaf oluyor. Diğer ücretlerin hepsini öder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.