B12 vitamini hapı aç karınla içilirse ne olur?

@EVANESCENCE sindirim enzimleriniz çalışıyor mu acaba? Folik asit, B12 düşük bunlar kan yapmada yardımcı hücre ve oksijeni taşınmasında yardım eden vitaminler.

Uyku sürelerinde azalma, yürürken yalpalanma yani tansiyon düşüyormuş gibi halsiz yürümek ve nefes darlığı ile kalpte bazen teklemeler çarpıntıların var mı?

@QuaJiHuan Hocam siz beni anlattınız şu an :D Hepsi de var saydıklarınızın. Sadece nefes darlığı olmuyor. Yürürken de çok garip bir şeyler oluyor, hatta dışarıda yürümeye utanıyorum bu yüzden artık.

Sağ adım atarken sanki fazladan atıyorsunuz veya tam tersi sağ adım atarken sol tarafa vücudun merkezi kayıyor.

Diğer bir sorun ise ayaklarınızdan birisi sizi yerin dibine çekiyormuş gibi bazen bu enseden oluyor ama ense kısmı çok nadir ayda bir kere filan bunlar da oluyorsa size bir şeyler anlatabilirim.

@QuaJiHuan Evet hocam bu tarz şeyleri çok sık yaşıyorum. Dediğim gibi gerekmedikçe yürüyemiyorum bu yüzden utançtan. Çok garip bir görüntü oluyor çünkü.

@EVANESCENCE muhtemelen kronik bir ince bağırsak hastalığınız var. İnce bağırsak yeteri kadar enzim üretemediği için ne yerseniz yiyin istediğiniz kadar vitamin hapı için düzelemezsiniz.

Bende vitaminler kullanıyorum D vitamini folik asit B12 ve karaciğer hafif büyüdü. Çünkü bağırsak vitaminleri ememiyor ve enzim üretemiyor bu da karaciğerde birikip büyüme yaptı.

Tavsiyem dahiliye gidip bağırsaklarınızda bir sorun olup olmadığını sorun gerekirse tetkik yaptırmanız gerektiğini söyleyin. Çünkü durumunuz ciddi ne çalışabilirsiniz ne hatırlayabilirsiniz hatta bazı şeylerin adını söylemekte zorlanabilirsiniz.

Bu aile içinde problemlere bile yol açıyor. Kendi ihtiyacınızı karşılamak bile zor gelebilir 1 ile 3 kiloluk poşeti bile taşımak ilerleyen zamanlarda imkansız hale gelebilir.

Bağırsak ve mide problemleriniz mevcut mu veya safra kesesinde sorunlarınız var mı testlerinizi yaptırdınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı