B350M PRO-VD Plus 3600X ile uyumlu mu?

bariskarabacak

Hectopat
Daha fazla  
Anakartım B350M PRO-VD Plus ve şu anda aktif olarak Ryzen3 1300x kullanmaktayım. İşlemcim dar boğaza girdiği için Ryzen5 3600X satın aldım ve kendim değişimini yaptım. Daha sonrasında görüntü vs gelmedi sadece fanlar döndü. Bilgisayarcıya götürdüm bende. Bilgisayarcı takamadı ve bozuk olduğunu söyledi. Bende iade edip yeni bir işlemci yollamalarını istedim satın aldığım firmadan. Yeni işlemci elimde takacağım BIOS'umu güncelledim fakat emin olamadım konu açıp uyumlu mu değil mi tam olarak öğrenmek istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Eğer uyumlu değilse işlemci olarak öneriniz nedir?

Uyumludur sıkıntı olmaz dostum ama 3600X gibi işlemciye bu anakart kötü olmuş. Yakın zamanda Ryzen 7 3700X veya Ryzen 5 3600X işlemci almayı düşünüyorum elimde B450 MSI Gaming Plus Max anakart var bu işlemcilere karşı anakartım verimli olur diye kafamda soru işaretleri vardı.

Parçaya zarar gelmezse açılır.
Anladım benim aklımı karıştıran şey içinden çıkan şu ekteki kağıt parçası oldu.
1596647825768.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı