B360-F vs B365-F

Ben B360-F aldım B365-F i göremeyip aralarında çok bir fark var mıdır? Şimdi içime kuşku düştü aralarında 100TL fark var keşke onu görüp alsaydım dedim. Sizce satıp B365-F olanı almalı mıyım? Farkları nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
B365 çipsetin çıkmasının sebebi B360 soketlerin fabrika çıkışlı olarak 9. nesil işlemci desteklememesi. İşlemciniz 8. nesilse sıkıntı değil. Eğer İtopya vb. yerden montaj yaptırıp hazır olarak alacaksanız 9. nesil de olsa fark etmez onlar BIOS güncelleyerek gönderirler.

B365 çipsetin çıkmasının sebebi B360 soketlerin fabrika çıkışlı olarak 9. nesil işlemci desteklememesi. İşlemciniz 8. nesilse sıkıntı değil. Eğer İtopya vb. yerden montaj yaptırıp hazır olarak alacaksanız 9. nesil de olsa fark etmez onlar BIOS güncelleyerek gönderirler.
9400f Kullanıyorum ama taktıgım gibi çalıştı. B365-f daha iyimidir bi kaç degişiklik vardı kartın üzerinde o yüzden dedim.

Açıkçası ben en başta B365-F alırdım. Fakat pek bir fark göremedim aralarında.
9400f Kullanıyorum ama taktıgım gibi çalıştı.
Parçaları ayrı ayrı ve sıfır aldınız, güncelleme yapmadan taktığınızda direkt çalıştı doğru mu anladım? Bunun olabileceğinden haberim yoktu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı