Anakartın nedir? Eğer BIOS Flashback özelliğine sahip bir anakart ise kendin yapabilirsin. BIOS Flashback özellikli bir anakart değilse ve elinde de düşük seri bir işlemci yoksa alacağın yere BIOS update yapmalarını söyle. Yoksa kullanamazsın.
BIOS Flashback: İşlemci takılı olmadan yapılabilen BIOS update özelliği. Her anakartta yoktur.
Yanlış biliyorsun. B450 Tomahawk MAX, B450 A PRO gibi modellerde bu özellik mevcut. MSI PRO adında da tek bir anakart modeli yok, tam modelini söyler misin?
Bu arada ürünü zaten almayacak mısın, neyin ikinci eli bu?
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçe sebebiyle gönderdiğim 2 üründen birini alacağım ben. Mağazadan rica ettiğimde ise ''Geldiği gibi gönderiyoruz, kutuları açıp müdahale edemeyiz'' diyorlar. Bu noktada ilk mesajdaki sorum tekrar geçerli. Flash belleğe atsam güncelleyemez miyim? İlla eski bir işlemci mi takmam lazım?
Bütçe sebebiyle gönderdiğim 2 üründen birini alacağım ben. Mağazadan rica ettiğimde ise ''Geldiği gibi gönderiyoruz, kutuları açıp müdahale edemeyiz'' diyorlar. Bu noktada ilk mesajdaki sorum tekrar geçerli. Flash belleğe atsam güncelleyemez miyim? İlla eski bir işlemci mi takmam lazım?
BIOS Flashback özellikli bir anakart almazsan ve eski bir işlemci takma imkanın yoksa maalesef görüntü alamazsın. Bu arada o attığın iki ürün yerine B450M-S2H daha mantıklı.
1.5 sene Gigabyte B450M S2h kullandım. BIOS süresi çok sıkıntıydı. Ara sıra bilgisayarım geç açılıyordu. SSD'den mi kaynaklıydı bilmiyorum ama ben BIOS ekranındaki o yuvarlak yükleme sayacını çok izlerdim. Anakarttandı muhtemelen.