ASUS TUF B450-PRO GAMING kullandım anakart ısınma konusunda kendini soğuk tutuyor RAM da ise 3200MHz yeterli başka serilerde olur ASUS
Hocam öneriler için teşekkür ederim. Siz yazmadan önce sipariş verişim. MSI Mortar Max aldım 4133Mhz yanında Patriot ram alacaktım fakat almışken iyi olsun dedim yayında yaptığım için Corsair 3600 Mhz aldım toplamda 16 GB ram oldu. İlk defa yeni sıfır parçalar aldım. Anakart çok hoşuma gitti USB sayısı beni kurtardı cidden. Sağ arka tarafında bir çizgi boyunca ledleri var. Kişileştirilebiliyor. VRM soğutma olarak b450 ler içinde en iyilerden olduğunu söylemişti buradan bir arkadaşımızda. İşlemci olarak ta R5 3600 kullandım. Tek eksiğim şuan ekran kartı ama malesef ki param bitti eski sistemi satıp İ5 4590 lı yerine en azından 1050 Ti veya bulursam uygun 1650 alacağım.MSI B450 Tomahawk Max kullandım bir yıl boyunca. Şimdi M2 SSD ihtiyacım 2'ye çıktığı için ayrıca kasa da değiştiğim için anakartımı yükselttim. Ben MSI B450 Tomahawk Max ile hiç sorun yaşamadım. Soğutması ve bileşen kalitesi yüksek. Bios ve driverlarına da sürekli update geldi kullandığım süre boyunca. Şu an sahibinden.com'da ilanda benim kartım.
Ben olsam bütçe az ise b450pro4 alırdım. Ram desteği güzel bir anakart.
Tercihimi yapmıştım hocam. 1650 den memnun musunuz ?Bence TUF Pro s alınır B450 VRM'lerin en iyisi.
Hocam öneriler için teşekkür ederim. Siz yazmadan önce sipariş verişim. MSI Mortar Max aldım 4133MHz yanında Patriot RAM alacaktım fakat almışken iyi olsun dedim yayında yaptığım için Corsair 3600 MHz aldım toplamda 16 GB RAM oldu. İlk defa yeni sıfır parçalar aldım. Anakart çok hoşuma gitti USB sayısı beni kurtardı cidden. Sağ arka tarafında bir çizgi boyunca LED'leri var. Kişileştirilebiliyor. VRM soğutma olarak B450'ler içinde en iyilerden olduğunu söylemişti buradan bir arkadaşımızda. İşlemci olarak da R5 3600 kullandım. Tek eksiğim şu an ekran kartı ama maalesef ki param bitti eski sistemi satıp i5 4590'lı yerine en azından 1050 Ti veya bulursam uygun 1650 alacağım.
Tercihimi yapmıştım hocam. 1650'den memnun musunuz?
Valla inanki bütçem ne kadar olacak tam kestiremiyorum. 4 5 senelik GPU lu 1050 Ti almak istemiyorum. Uygun ikinci el bulursam bazen çift fanlı asus denk geliyor 1300 1400 e belki test edersem ev kartı gibiyse alırım. Yoksa bekleyeceğim bendeHocam Gigabyte 1650 Super kullanıyorum performansından memnunum ama ısınıyor Gigabyte RX 570 8 GB daha az ısınıyordu.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.