B450 için Tomahawk RAM'ler Dual channel oluyor mu?

senseiendo97

Kilopat
Arkadaşlar selamlar. Şu an 3x8 24 GB 3200 MHz RAM kullanıyorum. 32 GB idi fakat 1 tanesi bozulduğu için bugün 2. el aynısından satın aldım. Şimdi anakartta toplam 4 adet RAM slotu bulunuyor. 4. RAM'i de taktığım zaman Dual channel mi oluyor yoksa Single mi merak ediyorum. Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar selamlar. Şu an 3x8 24 GB 3200 MHz RAM kullanıyorum. 32 GB idi fakat 1 tanesi bozulduğu için bugün 2. el aynısından satın aldım. Şimdi anakartta toplam 4 adet RAM slotu bulunuyor. 4. RAM'i de taktığım zaman Dual channel mi oluyor yoksa Single mi merak ediyorum. Teşekkürler şimdiden.

Uyum sorunu olmazsa Dual channel çalışır.

Diğer hocamın dediği gibi eğer uyumlular ise: 2x8 Dual, 2x8 Dual şeklinde 4 slotta sorunsuz çalışır.

Hepsi aynı marka aynı model MHz clsine kadar
Ozaman bir sorun yok, A1 B1 Dual ve A2 B2 Dual şeklinde çalışır hepsi.
Test olarak "TestMem5" kullanabilirsiniz.

Ozaman bir sorun yok, A1 B1 Dual ve A2 B2 Dual şeklinde çalışır hepsi.
Test olarak "TestMem5" kullanabilirsiniz.

Çok teşekkürler. Ramin testini yapıp sonuçlarını size atsam yardımcı olabilir misiniz ? Param güvendeyle satın aldım.

Çok teşekkürler. Ramin testini yapıp sonuçlarını size atsam yardımcı olabilir misiniz ? Param güvendeyle satın aldım.
Mümkün olduğunca olurum hocam, test uzun sürer onuda belirtiyim.

Vaktim var geldikten sonra denemek için. Özelden mesaj atma var mı forumda ? Tekrardan konu mu oluşturmam lazım.
Özelden mesaj atma yok hocam, tekrar konu ise istiyorsanız atabilirsiniz ama bu konunun altında devam ettirsenizde olur. Bağlantılı konu sonuçta, alakasız değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı