Hayır.Peki fazla OC ile işi olmayan birisi de mi illa Tomahawk almalı? yada hiç OC yapmayacak birisinin Tomahawk'a ihtiyacı gerçekten olur mu?
Hayır.Peki fazla OC ile işi olmayan birisi de mi illa Tomahawk almalı? yada hiç OC yapmayacak birisinin Tomahawk'a ihtiyacı gerçekten olur mu?
Hayır.
OC ile çok uğraşanlara zaten X470-570 öneriyorumPeki fazla OC ile işi olmayan birisi de mi illa Tomahawk almalı? yada hiç OC yapmayacak birisinin Tomahawk'a ihtiyacı gerçekten olur mu?
OC ile çok uğraşanlara zaten X470-570 öneriyorum
VRM soğutması olan bir model yeterlidir.
Peki fazla OC ile işi olmayan birisi de mi illa Tomahawk almalı? yada hiç OC yapmayacak birisinin Tomahawk'a ihtiyacı gerçekten olur mu?
Overclock'u max. seviyede yaptığımı söyleyemem ancak kendim B450M-S2H ile beni kurtaracak kadar yapıyorum. Ve çipset değişmedikçe genelde VRM kapasiteleri aşağı yukarı aynı oluyor. Fiyat farkları ise malzeme kalitesi ve üreticinin sağladığı yazılımlar gibi etkenlere bağlı olarak değişiyor. Bence ihtiyaç yok. Benim anakartım ne destekliyorsa sonuçta en pahalı B450 de onu destekliyor. Sadece ufak tefek overclock ve soğutma farkları var.Peki fazla OC ile işi olmayan birisi de mi illa Tomahawk almalı? yada hiç OC yapmayacak birisinin Tomahawk'a ihtiyacı gerçekten olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.