B450 R5 3600 uyumlu anakart tavsiyesi

Bütçe
700

HasanCan Polat

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sayın Sosyal arkadaşlarım, başlıkta da belirttiğim gibi, mümkünse 3000 MHz destekleyebilecek, ayrıca 3. nesil işlemleri BIOS güncellemesi istemeden kullanabileceğim bir kart arıyorum. İkinci el-sıfır fark etmez. Yeter ki çok yıpratılmamış olsun. Bütçem de Max 700TL. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Sayın sosyal arkadaşlarım, başlıkta da belirttiğim gibi, mümkünse 3000 MHz destekleyebilecek, ayrıca 3. nesil işlemleri BIOS güncellemesi istemeden kullanabileceğim bir kart arıyorum. İkinci el-sıfır fark etmez. Yeter ki çok yıpratılmamış olsun. Bütçem de Max 700TL. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

B450M S2H V2 kendim kullanıyorum. M.2 SSD ve 3600 MHz RAM desteği var. İki adet RAM slotu bulunuyor.

Sayın Sosyal arkadaşlarım, başlıkta da belirttiğim gibi, mümkünse 3000 MHz destekleyebilecek, ayrıca 3. nesil işlemleri BIOS güncellemesi istemeden kullanabileceğim bir kart arıyorum. İkinci el-sıfır fark etmez. Yeter ki çok yıpratılmamış olsun. Bütçem de Max 700TL. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
İkinci el olarak B350 Gaming Pro Carbon düşünür müsünüz?

İkinci el olarak B350 GAMING PRO Carbon düşünür müsünüz?

B350 alırsam çok riske atmış olmaz mıyım?
Ben ASUS TUF B450 PRO kullanıyorum.
bana biraz pahalı gelebilir ama yine de cok teşekkür ederim
B450 aorus elite pro en dolusu. Aorus Elite öneririm.
2. el sarı sitede yok sıfırları de 1k dan başlıyor ama öneriniz için teşekkürler..

B350 alırsam çok riske atmış olmaz mıyım?

bana biraz pahalı gelebilir ama yine de cok teşekkür ederim

2. el sarı sitede yok sıfırları de 1k dan başlıyor ama öneriniz için teşekkürler..
Üst seviye bir B350'nin VRM'leri giriş seviyesi bir B450'den daha iyi. İşlemci desteği de olduğu sürece eski Chipset sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı