Ygtgncl
Hectopat
Merhaba,
Bilgisayarımı bugün monte ettim. Kullandığım kasa;
www.itopya.com
3 adet adreslenebilir RGB fanı var.
Dolayısıyla her fan başına 2 adet kablo var. Çoklaştırıcı ile 3'er 3'er birleştirilmiş şekilde geldi.
Anakartım ise;
www.gigabyte.com
Anakartta 1 tane fan header var. Bir de LED_CPU diye 4 pinli bir giriş var.
Fanların dönmesi için olan ve 3 fanı birleştiren çoklayıcıyı fan headera oturttum. RGB için olan çoklaştırıcıyı ise bir yerden okuyarak LED_CPU kısmına oturttum.
Fakat şu an fanlar beyaz, mavi ve kırmızı dönüyor. Kendim değişiklik yapamıyorum. Gigabyte'ın RGB Fusion programı ile değiştirmeye çalışıyorum fakat olmuyor.
Nerede hata yaptığımı sormak istiyorum.
Teşekkürler.
Bilgisayarımı bugün monte ettim. Kullandığım kasa;
COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-KGNN-S01 ITOPYA'da.

3 adet adreslenebilir RGB fanı var.
Dolayısıyla her fan başına 2 adet kablo var. Çoklaştırıcı ile 3'er 3'er birleştirilmiş şekilde geldi.
Anakartım ise;
B450M DS3H (rev. 1.x) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...
Anakartta 1 tane fan header var. Bir de LED_CPU diye 4 pinli bir giriş var.
Fanların dönmesi için olan ve 3 fanı birleştiren çoklayıcıyı fan headera oturttum. RGB için olan çoklaştırıcıyı ise bir yerden okuyarak LED_CPU kısmına oturttum.
Fakat şu an fanlar beyaz, mavi ve kırmızı dönüyor. Kendim değişiklik yapamıyorum. Gigabyte'ın RGB Fusion programı ile değiştirmeye çalışıyorum fakat olmuyor.
Nerede hata yaptığımı sormak istiyorum.
Teşekkürler.