Ne tür oyunlar oynayacağınıza ve bütçenize bağlı sıfırdan 1060 alınmaz var ise , işlemci valo csgo tarzı oyunlarda iş görür.ekran kartının düşük kalması bilgisayarda ne gibi eksiklik veya oyunda fps kaybına yol açar
Ne tür oyunlar oynayacağınıza ve bütçenize bağlı sıfırdan 1060 alınmaz var ise , işlemci valo csgo tarzı oyunlarda iş görür.ekran kartının düşük kalması bilgisayarda ne gibi eksiklik veya oyunda fps kaybına yol açar
Ekran kartının düşük kalması bilgisayarda ne gibi eksiklik veya oyunda FPS kaybına yol açar
Şu an belirli bir miktarda bütçem yok ama hedeflerim bunlar o yüzden ekran kartı önerisi olacaksa onun fiyatının civarında fiyat olmasını istedim
1060 ikinci el almayı düşünüyorum oyunlar valo csgo lol dışında god of war ragnarok ac valhalla v.b iş yapsa yetiyorNe tür oyunlar oynayacağınıza ve bütçenize bağlı sıfırdan 1060 alınmaz var ise , işlemci valo csgo tarzı oyunlarda iş görür.
Ragnarok anlamadım, valhalla gibi oyunlara pek yetmeyebilir.1060 ikinci el almayı düşünüyorum oyunlar valo csgo lol dışında god of war ragnarok ac valhalla v.b iş yapsa yetiyor
1660 super mantıklı ama ikinci el fiyatları benim bütcemi aşıyor. Ben ikinci eli 2000-2500 tl olan ekran kartları arıyorum.1660 Super olabilir.
1060 ile de her oyunu oynarsınız ama güçlü bir işlemciye sahipken bütçeniz yeterse RTX 2060 almanızı öneririm.1060 ikinci el almayı düşünüyorum oyunlar valo csgo lol dışında god of war ragnarok ac valhalla v.b iş yapsa yetiyor
youtube testlerine baktığımda orta grafikte iki oyunuda 40-50fps oynayabiliyosun.Ragnarok anlamadım, valhalla gibi oyunlara pek yetmeyebilir.
1660S, 1660 TI, 2060, 2060S, RX 6600 bakabilirsiniz.1060 ikinci el almayı düşünüyorum oyunlar valo csgo lol dışında god of war ragnarok ac valhalla v.b iş yapsa yetiyor
Bu da Fiyat olarak fazla geliyor ama geliştirmeyi düşündüğümde bunu alabilirim önerin için teşekkürler1060 ile de her oyunu oynarsınız ama güçlü bir işlemciye sahipken bütçeniz yeterse RTX 2060 almanızı öneririm.
teşekkürler1660S, 1660 TI, 2060, 2060S, RX 6600 bakabilirsiniz.
Öyleyse 1060 yeterli olacaktır. Şuana kadar 1060 ile sorun yaşadığım oyun olmadı. Her oyunu tatmin edici seviyede oynadım.Bu da Fiyat olarak fazla geliyor ama geliştirmeyi düşündüğümde bunu alabilirim önerin için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.