1660S de aşıyorsa düz 1660 bakabilirsiniz 1060 yerine. 1070 de bakabilirsiniz fakat miningli ise uzak durun.Bu da Fiyat olarak fazla geliyor ama geliştirmeyi düşündüğümde bunu alabilirim önerin için teşekkürler
1660S de aşıyorsa düz 1660 bakabilirsiniz 1060 yerine. 1070 de bakabilirsiniz fakat miningli ise uzak durun.Bu da Fiyat olarak fazla geliyor ama geliştirmeyi düşündüğümde bunu alabilirim önerin için teşekkürler
bir tane bulabildim bana çok uygun geldi isterseniz bir de siz bakıp yorumlayabilirsiniz.1660S de aşıyorsa düz 1660 bakabilirsiniz 1060 yerine. 1070 de bakabilirsiniz fakat miningli ise uzak durun.
Elden alacaksanız buna yönelebilirsiniz. Attığınız modelin sıcaklığı fazla geldi.bir tane bulabildim bana çok uygun geldi isterseniz bir de siz bakıp yorumlayabilirsiniz.
Elden alacaksanız buna yönelebilirsiniz. Attığınız modelin sıcaklığı fazla geldi.
sıcaklık konusunda ne demek istediğinizi anlamadımElden alacaksanız buna yönelebilirsiniz. Attığınız modelin sıcaklığı fazla geldi.
(Burada da sıcaklık pek belli olmamış, hem 64'e hem 84'e benziyor. 64 civarlarında ise alınır.)
Attığınız ekran kartının Furmark testinde 80 derece görmesi iyi değil.
Burada da çekilen fotoğrafta sıcaklık belli olmamış, fotoğraf kalitesinden dolayı hem 64 dereceye hem 84 dereceye benziyor. Sorarsınız Furmark testinde 64 derece civarlarında ise değerlendirilebilir, garantisi de var.
84 derece ne gibi sorunlar ortaya çıkarır? kiAttığınız ekran kartının Furmark testinde 80 derece görmesi iyi değil.
Burada da çekilen fotoğrafta sıcaklık belli olmamış, fotoğraf kalitesinden dolayı hem 64 dereceye hem 84 dereceye benziyor. Sorarsınız Furmark testinde 64 derece civarlarında ise değerlendirilebilir, garantisi de var.
Maksimum sıcaklığa ulaşmadığı sürece pek bir problem olmaz fakat serin çalışması her zaman daha iyidir. Hem de o kart 1660 Süper olduğundan ona yönelmeniz daha iyi olacaktır.84 derece ne gibi sorunlar ortaya çıkarır. Zaten En fazla 79-80 olduğunu açıklamış.
Teşekkürler.Maksimum sıcaklığa ulaşmadığı sürece pek bir problem olmaz fakat serin çalışması her zaman daha iyidir. Hem de o kart 1660 Süper olduğundan ona yönelmeniz daha iyi olacaktır.
Bir tane bulabildim bana çok uygun geldi isterseniz bir de siz bakıp yorumlayabilirsiniz.
ısınma sorunun ne gibi sorunları olduhundan bahseder misiniz ve varsa başka bir ekran kartı önerir misiniz?16** serilerinde TUF serisi ısınma sorunlu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.